Crețu își caută echipă! Și-a reziliat contractul cu ASA!

Crețu își caută echipă!** Și-a reziliat contractul cu ASA!

Lista celor care au părăsit în această iarnă gruparea din Târgu Mureș a fost una destul de numeroasă. Ardelenii au renunțat la jucători de toate națiile și din toate compartimentele, începând cu portarul italian Caparco și terminând cu germano-francezul Yannick Salem.

De vineri, numărul atacanților din lotul mureșenilor s-a redus cu încă un jucător, după ce Andrei Crețu a semnat rezilierea de comun acord a contractului pe care îl avea cu ASA. Atacantul, care va împlini 26 de ani pe 6 martie, a evoluat în prima parte a sezonului în doar 7 meciuri, în care a adunat 316 minute și nu a marcat niciun gol. Folosit ca titular în doar trei partide, a fost integralist în duelul cu Metalul Reșița, în timp ce în partida de pomină cu CS U Craiova a fost sacrificat și schimbat după doar 26 de minute pentru a se întări defensiva după eliminarea lui Lorant Szilagyi.

Crescut în curtea Rapidului, atacantul speră să își găsească repede o echipă unde să evolueze în partea a doua sezonului. În cariera sa el a mai evoluat la Berceni, Juventus București, Concordia Chiajna și Alro.

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Pe aceeași temă