Căpitanul lui CS Mioveni, în atenția Ligii 1: „Steaua, Astra și U Cluj și-au manifestat interesul pentru el”

Căpitanul lui CS Mioveni, în atenția Ligii 1:**

Evoluția bună din acest sezon a Cupei României, acolo unde a eliminat echipe ca Astra și Dinamo și a fost învinsă cu greu de CFR Cluj în ultimele momente și datorită lipsei fair-play-ului jucătorilor trupei ardelene, a ridicat din anonimat clubul de fotbal din Mioveni. Conducă în acest sezon de antrenorul Claudiu Niculescu, gruparea argeșeană din Liga 2 nu are ca obiectiv promovarea la finalul acestui campionat, însă evoluția din teren a dus-o pe CS Mioveni între primele echipe ale Seriei a II-a. Accederea în Liga 1 va fi o țintă reală abia în următorul sezon.

De o atenție specială din partea oamenilor de fotbal s-a bucurat, pe lângă întreaga echipă, și tehnicianul Claudiu Niculescu. Acesta a fost, în acest final de an, în vizorul conducătorilor cluburilor Dinamo și Petrolul pentru a prelua banca tehnică a acestor formații, însă tânărul antrenor mai are contract un an și jumătate cu CS Mioveni.

Și căpitanul echipei, Alexandru Răuță (22 de ani), a atras atenția prin evoluția sa din teren. Mijlocașul a rămas în atenția telespectatorilor și după ce a izbucnit în lacrimi la finalul jocului cu CFR Cluj, atunci când echipa sa rata calificarea în semifinalele Cupei în ultimele minute, deși la un moment dat avea 3-0.

Despre Răuță, jucător ce în cariera sa a mai trecut și pe la FC Argeș, președintele Dumitru Olteanu spunea zilele trecute că ar putea ajunge la o grupare din Liga 1, interesul pentru mijlocaș fiind din partea mai multor echipe.

„La nivel de discuții și interes, pot să spun că Steaua, Astra și Universitatea Cluj și-au manifestat interesul pentru el. Numai că până acum nu am primit pe adresa clubului vreo ofertă în acest sens. Eu zic că este foarte posibil ca în perioada următoare să primim o ofertă pentru jucătorul nostru”, a declarat, pentru ziartop.ro, Dumitru Olteanu.

CITEȘTE și: CS Mioveni speră ca din primăvară să revină pe propriul stadion. VEZI ce pune Olteanu despre această posibilitate

În campionatul Ligii a 2-a, CS Mioveni iernează pe locul 4 în Seria a II-a, cu două puncte mai puțin față de următoarele două clasate, AFC Fortuna și Metalul Reșița. Față de liderul ACS Poli Timișoara, argeșenii au în spate nouă puncte.

Pe aceeași temă