„Au mai fost și oferte din Liga I, însă cel mai bine pentru mine a fost cea venită de la Poli”

30 Dec. 2011, 12:27 Bursa transferurilor

După un tur de campionat în care a reușit să marcheze 10 goluri pentru FC Argeș, atacantul Rover Cârstea are mici șanse de a mai continua și din retur la gruparea din Trivale. În proporție de 99%, jucătorul alb-violet va evolua în partea secundă a sezonului la FC Timișoara.

Conducerile celor două cluburi au bătut palma pentru trecerea jucătorului piteștean la gruparea de pe Bega, iar la începutul lunii ianuarie se va semna înțelegerea dintre cele două părți. Golghe­terul ligii secunde va evolua la echipa finanțată de Marian Iancu sub formă de împrumut până în vară iar dacă va da satisfacție, clubul de pe Bega va trebui să plătească 200.000 de euro formației din Trivale, care va deține și 35% din drepturile sale federative. Pentru Rover Cârstea trecerea la FC Timișoara este o afacere foarte bună din punct de vedere financiar pentru că va câștiga în jur de 4000 de euro pe lună, comparativ cu cei 1.500 de lei pe care îi primea lunar de la FC Argeș.

„Au existat și alte oferte, dar asta a fost cea mai bună”

Mutarea este confirmată și de atacantul lui FC Argeș: „Eu am discutat de mai multe ori cu cei de la Poli Timișoara, ca­re s-au interesat de mine după evoluțiile din acest tur de cam­pionat. Trecerea se va face după Revelion, în primele zile ale noului an. Cei de la FC Ar­geș mi-au cerut deja să le pre­dau echipamentul. Voi fi pre­zent la reunirea lotului, însă doar pentru a-mi lua la reve­dere de la colegi. Au mai fost și alte oferte de la alte echipe din Liga I, însă cel mai bine pentru mine a fost cea venită de la Poli Timișoara. Mi-au pro­pus o înțelegere pe 5 ani, cu un salariu lunar de peste 150 de milioane de lei vechi. Vreau să joc la aceas­tă echipă, pentru că are mari șanse să re­vi­nă în Liga I la finele a­cestui sezon”.
15 goluri marcate în 35 de meciuri

Rover Cârstea are 22 de ani și a fost format la Centrul de Copii și Juniori de la FC Argeș de antrenorul Augustin Edu­ard. În ultimul an și jumătate, a strâns 35 de prezențe în liga secundă pen­tru gruparea din Tri­vale, marcând 15 goluri. Zece dintre acestea au fost reușite în a­cest tur de campionat.

Rover Cârstea a intrat în atenția mai multor cluburi, după evolu­ți­ile bune din prima par­te a se­zonului, iar pentru Timi­șoara a devenit o prioritate ca­re în­cearcă să vândă mai mulți ju­cători de valoare pen­tru a-și plăti datoriile către stat.

Sursa: Curierul Zilei

30 Dec. 2011, 12:27 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă