Record negativ înregistrat de Pandurii: s-a făcut un an de la ultima victorie în Liga 2. Problemele administrative afectează echipa

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 20 Sep. 2020, 13:59 Actualizat: 21 Sep. 2020, 21:59 Liga 2

Pandurii a ajuns la 19 meciuri (mai bine de un an) fără victorie în meciurile oficiale. Dintre acestea, 16 au fost înfrângeri, iar cea mai recentă a fost bifată în deplasarea cu Concordia Chiajna, scor 0-4.

Antrenorul Călin Cojocaru a declarat că gorjenii au în continuare probleme cu legitimarea anumitor jucători transferați în această vară. Deși este conștient că vor veni și în perioada următoare critici, până când echipa va obține rezultate pozitive, ”principalul” a afirmat că acest factor, dar și alții, afectează echipa serios.

Călin Cojocaru: ”Mi-aş dori ca sprijinul suporterilor să fie real” 

Călin Cojocaru a avut un mesaj și pentru suporteri. Le-a cerut să fie mai aproape de echipă, pentru că e nevoie de sprijin în aceste momente foarte dificile. A dat exemplul fanilor lui Dinamo, care au ajutat în mai multe rânduri clubul, pentru a reuși să rămână în Liga 1.

”Nu am avut un ciclu normal, săptămânal, în care să pregătesc echipa, și nici toți jucătorii legitimați din cauza diferitelor probleme administrative. E normal ca lumea să fie nemulţumită, dar nu se cunosc multe aspecte de la echipă, sunt multe probleme, dar încercăm să le depăşim pe toate şi să fim puternici, pentru că mai e puţin timp până lucrurile vor intra în normal.

Mi-aş dori ca sprijinul suporterilor să fie real, cum au făcut suporterii de la Dinamo, altfel Dinamo era în Liga 2, Aşa trebuie să facem toţi, să tragem la aceeași căruţă dacă vrem să vedem Pandurii la nivelul la care a fost odată”, a declarat Călin Cojocaru pentru Accent TV, citat de Pandurul.

În partida de sâmbătă de la Chiajna, din etapa a 4-a, Pandurii a pierdut cu 0-4 cu Concordia, după ce Azdren Llullaku (30), Sergiu Arnăutu (37, 59 – penalty) și Bogdan Vișa (72) au înscris. Vișa a fost jucător la echipa gorjeană, care a avut și un eliminat în acest meci, pe Adrian Tănăsoiu, din minutul 90+1.

Ultimul succes al echipei Pandurii datează din septembrie 2019 

Pandurii are trei eșecuri în trei meciuri în sezonul 2020/2021 al Ligii 2. A pierdut cu 1-2 cu Rapid, 0-5 cu Turris Oltul și 0-4 cu Concordia Chiajna. Ultima victorie a fost înregistrată sezonul trecut, în etapa a șaptea, pe 14 septembrie, 1-0 pe terenul celor de la Metaloglobus, echipă cu care trebuia să joace în prima etapă din acest sezon, însă n-a făcut deplasarea din cauza cazurilor de COVID-19 din lot, iar soarta partidei încă n-a fost decisă de FRF.

Următorul meci pentru Pandurii este programat acasă, cu CS Mioveni, și ea o echipă fără victorie în acest campionat.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

 

 

Autor: Răzvan STÎNGĂ Publicat: 20 Sep. 2020, 13:59 Actualizat: 21 Sep. 2020, 21:59 Liga 2
Pe aceeași temă