Primul transfer al Șelimbărului pentru noul sezon de Liga 2: portarul cu care Gaz Metan Mediaș a încheiat campionatul Ligii 1

Ovidiu BOICA 27 May. 2022, 15:12 Liga 2
Primul transfer al Șelimbărului pentru noul sezon de Liga 2: portarul cu care Gaz Metan Mediaș a încheiat campionatul Ligii 1

După ce s-a despărțit de toți cei trei portari din lotul cu care a încheiat primul sezon de Liga 2, CS Comunal Șelimbăr și-a asigurat serviciile lui Simion Bumbar, unul dintre goalkeeperii Gazului în ultima parte a campionatului Ligii 1.

Bumbar are 17 ani și a semnat pe 4 ani cu trupa sibiană, până în vara anului 2026.

Simion Bumbar, primul transfer perfectat de CS Comunal Șelimbăr pentru noul sezon de Liga 2

După plecările lui Cosmin Vâtcă (40 de ani), Rareș Gal (21 de ani) și Alexandru Șerban (21 de ani), cei trei portari din lotul din sezonul recent încheiat, CS Comunal Șelimbăr a anunțat, astăzi, 27 mai 2022, transferul lui Simion Bumbar.

În vârstă de 17 ani, Bumbar vine la echipa lui Eugen Beza de la Gaz Metan Mediaș, a cărei poartă a apărat-o în ultima parte a sezonului din Liga 1, după ce gruparea din orașul de pe malurile Târnavei Mari a fost părăsită de majoritatea seniorilor în urma problemelor financiare.

”CSC 1599 Șelimbăr a efectuat prima mutare pe piața transferurilor din punct de vedere al achizițiilor! Tânărul portar Simion Bumbar a semnat un contract valabil până în anul 2026 cu «călăreții roșii» și va fi prezent la reunirea lotului programată pe data de 20 iunie”, a anunțat clubul din Șelimbăr pe site-ul său oficial.

Bumbar a apărat poarta Gazului în finalul de coșmar al echipei în Liga 1

Născut în data de 29 martie 2005, Simion Bumbar măsoară 1,81 metri și are 7 prezențe în Liga 1 cu Gaz Metan Mediaș, în sezonul recent încheiat. În aceste jocuri a încasat 27 de goluri, însă nu numai din cauza sa, ci și a valorii scăzute a echipei față de adversarii întâlniți.

”Vin cu gânduri bune, de a îndeplini toate obiectivele echipei și de a ajunge cât mai sus în clasament. Am ales CSC 1599 Șelimbăr deoarece am văzut că sunt condiții bune, am urmărit câteva meciuri, am sesizat că există intenții bune și sper să facem un sezon bun”, a declarat Simion Bumbar după ce a semnat cu CS Comunal Șelimbăr.

Bumbar a primit opt goluri pe noul stadion din Giulești, în Rapid – Gaz Metan 8-0, poate cele mai multe încasate de când e portar.
  • CS Comunal Șelimbăr a reușit să prelungească și contractele cu trei jucători pe care stafful tehnic i-a dorit să-i aibă la dispoziție și în noul sezon. Este vorba despre basarabenii Ion Cărăruș și Igor Arhirii, cât și de Alexandru Ciocâlteu. La capitolul despărțiri, sibienii au opt plecați până acum.

Foto și video: CS Comunal Șelimbăr
Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

Ovidiu BOICA 27 May. 2022, 15:12 Liga 2
Pe aceeași temă