Primăria alimentează contul la FC Brașov, Ioan Mărginean se pregătește să achite restanțele din ultimele două luni: ”Să intrăm în normalitate.” Ultima achiziție s-a alăturat lotului

Adi MARICA 06 Sep. 2021, 15:34 Liga 2
Primăria alimentează contul la FC Brașov, Ioan Mărginean se pregătește să achite restanțele din ultimele două luni: ”Să intrăm în normalitate.” Ultima achiziție s-a alăturat lotului

Președintele echipei FC Brașov, Ioan Mărginean, a anunțat astăzi, 6 septembrie 2021, în cadrul unei conferințe de presă, că jucătorii își vor încasa în această săptămână salariile pe lunile iulie și august.

”Banii la băieți sunt ca și la ei. Din momentul în care au fost aprobați, noi trebuie să îndeplinim niște criterii care au fost destul de greu de îndeplinit, inclusiv referate, creare de conturi, tot ce ne-a fost cerut de către primărie. Astăzi la ora 16:00 ar trebui să intre salariile pe luna iulie, și apoi, cel târziu până vineri să putem da salariile și pe luna august pentru că dorim să intrăm în normalitate”, a spus Mărginean.

Asta înseamnă că șeful echipei brașovene și-a iertat jucătorii pentru startul modest de campionat, mai ales că după ce pierdeau acasă cu Unirea Slobozia, 0-6 pe Tineretului, în etapa a 3-a a Ligii 2, anunța că recurge la măsuri extreme. ”Un lucru este clar, aici nu este doar lapte și miere. Am asigurat condiții de Liga 1, dar acum tragem o linie și țineți-vă bine săptămâna viitoare. În 20 vine ziua de salariu, iar eu, Mărginean, nu semnez statele de plată. Am fost omul bun, acum o să le arăt și cealaltă parte. Vreau să le dau o lecție jucătorilor și antrenorilor. Avem un regulament de ordine de interioară, am voie să tai 25 la sută din salariu. Inclusiv eu voi fi sancționat. Mă voi amenda singur! La cum se prezintă echipa, noi să le dăm integral salariul? Ce, eu sunt sluga lor? Au drepturi și îndatoriri. Ai prestat, te-am plătit. Dacă nu, reziliere pe cale amiabilă, contractele sunt beton. La fotbal, câștigăm toți, suferim toți”, spunea Ioan Mărginean.

Ivan Fustar a semnat cu FC Brașov, Milos Jovicic rămâne în probe

”Limoniu” a mai anunțat că croatul Ivan Fustar a semnat contractul, asta în condițiile în care fundașul nu a fost folosit niciun minut în amicalul cu Chindia (scor 1-1)!

În schimb, atacantul Milos Jovicic, cel care a fost folosit doar 20 de minute, va mai rămâne în probe câteva zile.

”Nu pot spune că m-a lămurit, dar avem o grămadă de români așa. Eu sunt genul de antrenor care vrea să dea o șansă tinerilor jucători. Fustar nu a prins lotul pentru că ați văzut câți fundași centrali avem”, spunea antrenorul Ilie Stan despre cei doi jucători în urma amicalului cu Chindia.

Mărginean anunță că va mai aduce la echipă un portar sub 19 ani, dar și un atacant de careu, cel mai probabil din străinătate.

Vasile Constantin, la primul antrenament la FC Brașov

În timpul jocului test cu târgoviștenii, FC Brașov a bătut palma cu U Craiova pentru împrumutul jucătorului Vasile Constantin (23 ani).

Mijlocașul s-a alăturat de astăzi echipei antrenate de Ilie Stan. Constantin a părăsit sâmbătă cantonamentul oltenilor din Poiana Brașov și a plecat la Craiova pentru a-și face bagajele pentru trecerea la FC Brașov.

Olteanul a ajuns duminică la Brașov, iar astăzi a efectuat primul antrenament sub comanda lui Ilie Stan. ”Pentru mine este foarte important să joc și de aceea am acceptat oferta Brașovului. Voi juca la FC Brașov până la finalul sezonului și sper să ajut echipa prin evoluțiile mele și, de ce nu, Doamne ajută să reușim promovarea. Eu spun că nu e un pas înapoi în cariera mea. La Brașov voi avea șansa să demonstrez că am valoare și așa voi reveni mai puternic în Bănie”, a spus Constantin, care mai are trei ani contract cu U Craiova.

Vasile Nicolae Constantin a fost utilizat în acest sezon de U Craiova în trei meciuri, cu FC Voluntari (3-0), UTA (0-1) și Rapid (2-1), doar cu ilfovenii începând titular și fiind schimbat la pauză.

FC Brașov joacă la Avrig în etapa a 6-a a Ligii 2, cu CS Comunal Șelimbăr, sâmbătă, de la ora 11:00. Echipa antrenată de Ilie Stan ocupă locul 13, cu 6 puncte, la fel ca trupa pregătită de Eugen Beza, care e pe poziția a 12-a datorită golaverajului mai bun, 4-8 dață de 4-9. Tot 6 puncte acumulate în primele cinci etape au și Ripensia și Poli Iași.

Foto: Alex Nicodim (Mediafax Foto) și Adi Marica

Adi MARICA 06 Sep. 2021, 15:34 Liga 2
Pe aceeași temă