Universitatea Cluj a câștigat ultimul amical. Gavra, din nou pe lista marcatorilor. „Am înțeles repede ce se cere la U”

Marius ANGHEL 28 Jul. 2018, 14:26 Pregătiri, amicale
Universitatea Cluj a câștigat ultimul amical.** Gavra, din nou pe lista marcatorilor.

Universitatea Cluj avea programat pentru sâmbătă un meci amical la Turda, cu nou-promovata în Liga 3 Sticla Arieșul, însă testul a fost anulat. În schimb, echipa lui Adrian Falub a desfășurat, vineri seară, un joc cu o altă formație din eșalonul al treilea, Avântul Reghin. „Studenții” s-au impus cu 2-0 în meciul ce a reprezentat ultimul amical înainte de startul noului sezon al Ligii 2.

Golurile partidei disputate în Parcul Sportiv „Iuliu Hațieganu” au fost reușite de Cristian Gavra și Iuliu Hațiegan, acesta din urmă punctând pe final.

„Sunt foarte fericit că am ajuns la o echipă de tradiție, cu suporteri numeroși, iar principalul meu gând este să promovez cu Universitatea. A fost echipa care m-a dorit cel mai mult și am ales să joc pentru o formație din Ardeal. Sunt multe cluburi de tradiție care își doresc să revină pe prima scenă, dar noi trebuie să fim ambitioși, să muncim zi de zi pentru a ajunge în Liga 1. M-am acomodat destul de bine, am înțeles repede ce se cere la „U”, unde am găsit un mix între jucătorii experimentați și niște tineri foarte talentați. Se apropie noul sezon și doar acolo contează rezultatele cu adevărat. Este un dezavantaj faptul că jucăm primul meci la Târgu Mureș, însă noi trebuie să câștigăm oriunde evoluăm. Abia după ce toate echipele își vor definitiva loturile și le vom întâlni ne vom putea forma o idee asupra contracandidatelor la promovare”, a spus, citat de fcuniversitateacluj.ro, noua achiziție Cristian Gavra, atacantul adus de la Viitorul înscriind șapte goluri în amicalele pe care „U” Cluj le-a jucat în stagiul de pregătire efectuat în Italia.

Printre jucătorii rulați de Adrian Falub în partea a doua a amicalului cu Avântul Reghin s-a numărat și Dorin Goga, care a bifat aproximativ 15 minute, după o perioadă în care a fost menajat din cauza unei accidentări.

Universitatea Cluj joacă în deschiderea noului sezon al Ligii 2. Vineri, de la ora 18:00, clujenii găzduiesc la Târgu Mureș, pe stadionul Transil, partida cu Metaloglobus București. Cluj Arena e ocupată cu festivalul Untold.

CITEȘTE și: INTERVIU | Falub: „Avem cel mai greu program dintre toate echipele”. Ce l-a mulțumit pe antrenorul lui „U” Cluj în cantonament și pe ce post și-ar mai dori un jucător

Marius ANGHEL 28 Jul. 2018, 14:26 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă