Omul-foarfecă a revenit la Timișoara! Mansour ar putea semna cu una dintre formațiile din Capitala Banatului

Omul-foarfecă a revenit la Timișoara!** Mansour ar putea semna cu una dintre formațiile din Capitala Banatului

După ce în 2018 a jucat la ACS Șirineasa (actuala Energeticianul) și a obținut promovarea în Liga 2, iar în ultima perioadă s-a pregătit cu Pandurii Târgu Jiu, Gueye Mansour (32 de ani) a revenit zilele acestea în Timișoara. Atacantul senegalez se pregătește cu cei de la Ripensia și nu este exclus să semneze cu roș-galbenii, conform informațiilor Liga2.ro.

La începutul lunii, senegalezul se antrena cu Pandurii. Adrian Bogoi spunea atunci despre el că e accidentat. Anul acesta, Masour, poreclit „Omul-foarfecă” de pe vremea când juca la vechea Poli, va împlini 33 de ani. Fotbalistul a venit la clubul lui Marian Iancu de la elvețienii de la Servette.

Cu o carieră în care de multe ori a stagnat din cauza accidentărilor, atacantul a mai trecut pe la CS Buftea, Gloria Buzău, Ordabasy (Kazahstan), ACS Poli, Hajer (Arabia Saudită), Lomomotiv Plovdiv (Bulgaria) și Talarrubias (Spania). În iarnă, înainte de a ajunge la Șirineasa, a avut tatonări cu ASU Poli.

Așteaptă un contract din zona turco-arabă

Din informațile noastre, Mansour dorește să prindă un contract avantajos financiar, în Turcia sau țările arabe. Dacă acest lucru nu se va întâmpla, nu e exclus ca Mansour să rămână la Ripensia.

De altfel, în atac, roș-galbenii stau prost deocamdată. Cătălin Bădăuță e singurul atacant veritabill, deoarece Andrei Dumiter e mai degrabă o improvizație.

Articol scris de Anda DELIU
 

Pe aceeași temă