A cerut un atacant și a primit! Daniel Pancu are un jucător nou în cantonamentul din Antalya. „A marcat 4️4️ de goluri în prima parte a sezonului”

Daniel Pancu are la antrenamentele Rapidului din cantonamentul din Antalya un nou jucător. Nu este vorba despre fundașul Paul Copaci, al doilea transfer perfectat în această iarnă, ci de un jucător de atac. Până ca giuleștenii să achiziționeze un nou vârf, după ce s-a renunțat la Matias Roskopf, antrenorul a decis să-l aducă în Turcia, de la echipa under 19 a clubului, pe Andrei Georgescu Nichifor.

Georgescu Nichifor (18 ani) s-a alăturat deja lotului Rapidului din Antalya, astăzi dimineață efectuând primul antrenament alături de Ionuț Voicu și compania.

Nichifor a debutat deja la prima echipă a Rapidului

Atacantul căruia Pancu îi dă șanse să se remarce la Rapid a evoluat în prima parte a sezonului pentru echipa under 19 a clubului, unde are 34 de goluri marcate, dar și la echipa secundă, din Liga a 4-a, unde a înscris zece goluri.

Nichifor a debutat deja la prima echipă a clubului giuleștean în sezonul trecut, în Liga 3, când avea 17 ani. Pancu l-a trimis pe teren în penultima etapă, în meciul cu Înainte Modelu (scor 3-2), când l-a înlocuit în minutul 69 pe Petre Goge.

„Cu un foarte bun plasament, o finalizare bună, dar și cu forță de pătrundere, Nichi este unul dintre recomandările pentru viitorul Rapidului”, îl descria Rapid, pe pagina sa de Facebook, pe Nichifor.

„Nichifor Andrei Georgescu, golgheterul de la Centrul de Performanță Rapid București, a fost chemat de către Daniel Pancu în cantonamentul din Antalya, participând astăzi la primul antrenament.
Nichi (18 ani) a marcat 4️4️ de goluri în prima parte a sezonului, 34 la Rapid U19 și 10 la echipa secundă, în Liga 4.
Atacantul nostru este cel de-al cincilea jucător din lot ce a evoluat la juniorii Rapidului, alături de Virgil Drăghia, Alexandru Tătaru, Ștefan Pănoiu și Cristian Ignat.
Pe postul de „vârf”, Nichi are concurență cu Valentin Alexandru și Brighton Labeau”
, a anunțat Rapid.

„Mai căutăm un portat Under 20 și încă un jucător în zona de atac. Vom vedea dacă va fi tot un număr 10, un atacant, sper să rezolvăm zilele următoare”, spunea Daniel Pancu, în aeroport, înainte de decolarea spre Turcia, despre ce achiziții își mai dorește la Rapid.

În această iarnă, tot de la echipa U19 a clubului a fost promovat și fundașul Cristian Ignat.

Daniel Pancu nu s-a putut baza în primul meci amical din Antalya, victoria cu 2-0 cu FC Saarbrücken, pe Alin Cârstocea, Antonio Sefer, Facundo Mallo, toți cei trei cu probleme de sănătate, iar căpitanul Ionuț Voicu a fost incert până în ultima clipă, dar a fost utilizat din minutul 30, când l-a înlocuit pe eliminatul Băjan. Nou-venitul Paul Copaci s-a antrenat separat pe toată durata partidei de ieri.

Lotul deplasat inițial de Rapid în cantonamentul din Antalya:

portari: Virgil DRĂ‚GHIA, Alexandru TĂ‚TARU, Harrison DEVENISH-MEARS;
fundași: Ionuț VOICU, Robert BĂ‚JAN, Enrichi FINICA, Cătălin OANEA, Bogdan MANOLE, Facundo MALLO, Tano BONNIN, Alexandru IACOB, Cristian IGNAT;
mijlocași: Amir JORZA, Sandro DJURIC, Alin CÂRSTOCEA, Rareș LAZĂ‚R, Facundo PIRIZ, Ștefan PĂ‚NOIU, Alexandru DULCA, Antonio SEFER, Geani CREȚU, Cătălin HLISTEI, Lucian GOGE, Saifeddine ALAMI, Marian DRĂ‚GHICEANU;
atacanți: Valentin ALEXANDRU, Brighton LABEAU.

Pe aceeași temă