Pierderea grea pentru Sportul Snagov! Marcatorul golului decisiv pentru calificarea în 16-imile Cupei s-a accidentat grav și nu mai joacă în acest an. Era unul dintre cei mai buni din lot

Marius ANGHEL 14 Sep. 2018, 20:16 Campionat
Pierderea grea pentru Sportul Snagov!** Marcatorul golului decisiv pentru calificarea în 16-imile Cupei s-a accidentat grav și nu mai joacă în acest an. Era unul dintre cei mai buni din lot

Calificarea în 16-imile Cupei României a costat-o scump pe Sportul Snagov, echipă care în weekendul trecut a pierdut și primul loc în Liga 2 după ce s-a încurcat acasă de Ripensia (1-1).

Miercuri, în meciul de la Slobozia, cu Unirea, din turul 4 al Cupei, ilfovenii s-au impus cu 3-2 și au trecut mai departe în competiția KO, însă l-au pierdut pentru restul anului pe Robert Elek (30 de ani), unul dintre cei mai experimentați jucători din lot. Atacantul intrat în repriza a doua a marcat golul deciziv calificării, însă imediat după reușită s-a accidentat grav. Verdictul primit de la medici a fost unul crunt, fractură de platou tibial, astfel că acesta nu va mai juca în acest tur și va reveni pe teren abia în partea a doua a sezonului.

Elek, achiziționat în această vară, înaintea startului noului sezon, a evoluat ca titular în toate cele șase meciuri ale Snagovului în Liga 2 și a marcat un gol, cu Brăila. Atacantul s-a operat joi, la o zi după accidentare, și va trebui să stea pe margine cel puțin patru luni.

„În familia Sportul Snagov ne suntem alături la bine, dar mai ales la greu.
La faza golului marcat în partida cu Unirea Slobozia, Robert Elek a suferit o fractură de platou tibial și a fost supus unei intervenții chirurgicale în cursul zilei de ieri. Se estimează că recuperarea sa va avea loc în aproximativ patru luni, așadar atacantul nostru va fi indisponibil pentru restul turului de campionat.
Robert, îți dorim multă sănătate, recuperare rapidă și să revii și mai puternic pe terenul de joc, deoarece avem nevoie de tine!”
, a anunțat Sportul Snagov pe pagina sa de facebook.

Antrenorul Laszlo Balint regretă accidentarea lui Elek și consideră că victoria a costat-o scump pe Sportul. „Am reușit să ne calificăm după un meci pe care nu aș vrea să îl retrăiesc, un meci cu răsturnări de scor, multe goluri, dar și accidentări. Din păcate, prețul plătit pentru această victorie este mare, Elek s-a accidentat destul de grav la golul marcat. Sperăm să treacă cu bine peste aceste momente grele și să revină cât mai repede pe teren, fiindcă este un jucător important pentru noi! Nu pot ascunde faptul că sunt dezamăgit de ușurința cu care am lăsat adversarul să marcheze cele două goluri, dar partea pozitivă în această situație a fost că echipa a reacționat din nou foarte bine și am întors rezultatul. Este deosebit de important să ne revenim fizic cât se poate de repede și să ne conectăm rapid la miza următorului joc din campionat”, a spus Balint.

În meciul cu Unirea, Sportul a deschis rapid scorul, în secunda 50, prin Darius Buia. Gabriel Teodorescu (55) și Marian Șerban (56) au întors rezultatul în partea secundă în favoarea ialomițenilor, dar Snagovul a avut puterea să revină în ultimele minute și să câștige în timp regulamentar pentru a se califica în 16-imile Cupei României. Darius Buia a marcat din nou în mintutul 80, iar Robert Elek a punctat decisiv în minutul 90, după care s-a accidentat grav.

În campionat, Sportul Snagov, clasată pe locul 2, joacă în etapa a 7-a la Timișoara, duminică, de la ora 11:00, cu ACS Poli (locul 16, retrogradabil, cu 4 puncte).

„Ne așteaptă o deplasare lungă, un adversar în criză de puncte și trebuie ca, duminică, la ora jocului de la Timișoara, să fim la un nivel maxim din toate punctele de vedere, pentru a reuși să ne atingem obiectivul și să rămânem în plutonul fruntaș al Ligii 2”, a mai spus antrenorul echipei ilfovene.

Articol scris de Marius ANGHEL
Foto principal: Petronel TUDOR

Marius ANGHEL 14 Sep. 2018, 20:16 Campionat
Pe aceeași temă