Foresta continuă în Liga 3! Anunțul făcut de conducători: „Dorim să înlăturăm toate supozițiile care dădeau ca sigură dispariția clubului”

Marius ANGHEL 12 Jun. 2018, 17:59 Stiri
Foresta continuă în Liga 3!** Anunțul făcut de conducători:

Foresta Suceava a retrogradat în Liga 3 și s-a despărțit de Liga 2 cu o neprezentare la Sânmartin, la meciul cu Luceafărul Oradea. Chiar dacă are probleme mari financiare, fapt ce a dus și la acest sezon dezastruos, gruparea moldoveană va continua în al treilea eșalon, potrivit conducătorilor clubului. Șefii Forestei au emis un comunicat de presă în care dau asigurări că echipa își va continua activitatea, ba, mai mult, va lupta pentru promovare.

„ACS Foresta Suceava, prin Gheorghe Negură, în calitate de președinte al Consiliului Director, Andrei Ciutac, în calitate de președinte-executiv, Ion Lozovan, în calitate de secretar trezorier al Consiliului Director, și Mihai Ungurian, în calitate de vicepreședinte executiv dorește să aducă la cunoștință publicului sucevean că, deși a retrogradat în Liga a 3-a la sfârșitul sezonului 2017-2018, activitatea clubului va continua. Dorim să înlăturăm pe această cale toate supozițiile care dădeau ca sigură dispariția clubului Foresta Suceava de pe harta fotbalului românesc.

Obiectivul este construirea unui lot competitiv în perspectiva revenirii în Liga a 2-a în cel mai scurt timp posibil. Vă aducem la cunoștință că, în această perioadă, conducerea clubului se află în negocieri cu o serie de jucători care să facă parte din lotul care va aborda noul sezon”, se arată în comunicat conducerii Forestei.

În ciuda faptului că a făcut din nou datorii la Fisc, lucru care a dus și la blocarea finanțării din partea Consiliului Local, Foresta anunță că va avea în Liga 3 sprijinul autorităților locale. „Ne bazăm în continuare pe sprijinul domnului primar, al Consiliului Local al municipiului Suceava, al cetățenilor municipiului Suceava și sperăm că toate demersurile intreprinse să conducă la îndeplinirea obiectivelor propuse. Dorim să asigurăm toți sucevenii că ne vom da tot interesul și vom depune toate diligentele necesare pentru creearea unei stabilități financiare care să asigure un climat propice performanțelor viitoare pe care cu toții le dorim la Foresta”, se mai arată în comunicatul Forestei, redat de Gazeta de Suceava.

Foresta Suceava a încheiat sezonul de Liga 2 pe locul 18, cu 33 de puncte, cu opt mai puțin decât Brăila, prima echipă aflată deasupra locurilor retrogradabile.

Marius ANGHEL 12 Jun. 2018, 17:59 Stiri
Pe aceeași temă