Dunărea Călărași vrea să-și facă echipă secundă în Liga 3. Pe cine vor trimite la „satelit”

Marius ANGHEL 12 Jun. 2018, 16:08 Stiri
Dunărea Călărași vrea să-și facă echipă secundă în Liga 3.** Pe cine vor trimite la

Nu doar FC Botoșani vrea să își facă echipă secundă în Liga 3 în această vară, pentru a lua startul în noul sezon, ci și Dunărea Călărași, campioana Ligii 2 și nou-promovată în prima ligă. Conducerea clubului din Bărăgan a obținut acordul înființării „satelitului” din partea principalului finanțator, Consiliul Județean.

„Am inițiat discuții destul de serioase cu conducerea Consiliului Județean, care și-a dat, în principiu, acordul constituirii unei echipe secunde care să fie înscrisă în viitoarea ediție a Ligii a 3-a. Vom solicita informații și la federație, astfel încât să știm ce avem de făcut în continuare. La această echipă vor evolua o parte din jucătorii de la prima echipă la care se vor adăuga și câțiva juniori. Este un proiect pe care l-am anunțat în urmă cu ceva vreme și mă bucur că există susținere din partea președintelui Consiliului Județean, domnul Vasile Iliuță”, a declarat președintele Dunării, Florentin Brișan.

Cluburile care activează în Liga 1 au posibilitatea, potrivit regulamentului fotbalistic din România, să solicite federației să își înscrie o echipă secundă în Liga 3. Dintre formațiile care au evoluat în sezonul recent încheiat al prima ligă jumătate nu au avut „satelit” în Liga 3: Viitorul Constanța, CSM Poli Iași, FC Botoșani, Dinamo, ACS Poli Timișoara, Sepsi OSK Sfântu Gheorghe și Juventus București.

Marius ANGHEL 12 Jun. 2018, 16:08 Stiri
Pe aceeași temă