Suciu a revenit la Șoimii Pâncota, iar miercuri redebutează cu UTA

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 26 Jan. 2016, 11:10 Actualizat: 26 Jan. 2016, 11:11 Bursa transferurilor
Suciu a revenit la Șoimii Pâncota,  iar miercuri redebutează cu UTA

În cele din urmă, insistențele lui Pavel Piroș au prins contur și Cornel Suciu e din nou „șoim”. Tânărul fotbalist a evoluat timp de două sezoane în Podgorie (unul în Liga a 2-a și celălalt în Liga a 3-a) sub formă de împrumut de la FC Viitorul, dar în vară a ales Caransebeșul. Pentru „gugulani” a evoluat în opt partide în prima parte a stagiunii, dar odată cu desființarea grupării cărășene s-a aflat în postura de a-și găsi un alt angajament. Oferte a avut de la cluburi de ligile doi și trei, dar a optat pentru o revenire în „alb-negru”, unde-și reîntâlnește foștii colegi.

Luni dimineață, Suciu a făcut un prim antrenament sub comanda lui Ionuț Popa, urmând ca în aceste zile să semneze noul contract cu pâncotanii. Probabil, „Mister” îl va folosi pe postul de fundaș central, acolo unde Pascariu și Dubeștean nu au dubluri, dar intențiile antrenorului Pâncotei vor putea fi descoperite miercuri, cu ocazia amicalului cu UTA Bătrâna Doamnă. Acesta începe la ora 11 și se va disputa pe terenul „Șega”.

Se aude, însă, că ar fi posibil ca jucătorii Pâncotei să boicoteze testul cu „alb-roșii”, dar și antrenamentele săptămânii și asta pentru că nimeni din conducerea clubului nu le răspunde concret la niște întrebări care-i macină încă de la reluarea pregătirilor.

Sursa: Sport Arad

Autor: Marius ANGHEL Publicat: 26 Jan. 2016, 11:10 Actualizat: 26 Jan. 2016, 11:11 Bursa transferurilor
Pe aceeași temă