Alin Minteuan a intuit eșecul Reșiței cu Dunărea Călărași. Antrenorul, remarcă directă către jucători: ”Încerc să-i motivez, dar nu știu ce se întâmplă în această perioadă”. Observația făcută încă de meciul trecut

Răzvan STÎNGĂ 27 Feb. 2021, 16:20 Liga 2

CSM Reșița a pierdut din nou în Liga 2. Nici în etapa a 17-a echipa lui Alin Minteuan nu a obținut un rezultat pozitiv, cedând cu 0-1 pe teren propriu în fața Dunării Călărași. Formația din Valea Domanului se află la al doilea eșec în tot atâtea meciuri în 2021. Runda trecută a pierdut cu FK Csikszereda, scor 0-2.

Alin Minteuan a declarat după meci că nu își explică momentele prin care trec jucătorii și de ce această perioadă e una atât de negativă, din punct de vedere sportiv. Asta deși Reșița a terminat anul trecut cu două rezultate pozitive, 0-0 cu Rapid și 2-0 cu Ripensia.

Alin Minteuan: ”Jucătorii nu mai pot lua decizii suficient de bune în acele momente critice” 

Antrenorul a mai afirmat că încearcă să îi motiveze pe fotbaliști, doar că până acum nu a găsit cea mai bună variantă prin care să o facă și să dea rezultate. A intuit faptul că după eșecul cu FK Csikszereda prestația va fi una destul de slabă și acum, cu Dunărea Călărași.

Din nou n-am reușit să ne ridicăm la un nivel foarte bun. În prima repriză am făcut un joc modest rău de tot, iar în a doua am reușit să controlăm într-o oarecare măsură jocul. Un meci de fotbal se joacă până fluieră arbitrul, deoarece și de această dată am luat gol pe final. Dacă nu luăm gol la începutul meciului, îl luăm pe final.

În opinia mea nu meritam să pierdem după modul în care am arătat în repriza a doua. Nu ne rămâne decât să ne facem fiecare o autoanaliză și, efectiv, să ne dăm seama fiecare unde greșim. Pot să spun că golul l-am luat pe o superioritate numerică a noastră, eram cinci contra unu, dar așa s-a întâmplat și la Miercurea Ciuc. În meciurile amicale am luat goluri la fel. Am încercat să corectăm aceste lucruri, dar pe un fond de oboseală, probabil lucrurile se schimbă și jucătorii nu mai pot lua decizii suficient de bune în acele momente critice.

E frustrant, dar eu încerc să-i motivez pe jucători. Câteodată au făcut meciuri bune, dar nu știu ce se întâmplă în această perioadă. Un semnal de alarmă a fost la meciul de la Miercurea Ciuc, unde nu ne-am prezentat foarte bine. Am intuit ceea ce va urma, deoarece lucrurile n-au arătat cum trebuie la meciul trecut. Din păcate, și la acest meci cu Dunărea am suferit extrem de mult.

Ne așteaptă un alt meci greu, deoarece jucăm cu echipe care se află în partea superioară a clasamentului. Până la urmă trebuie să recunoaștem că atât putem în acest moment”, a declarat Alin Minteuan, citat de Radio Reșița.

Următorul meci pentru CSM Reșița, cu o altă pretendentă la play-off-ul Ligii 2: Viitorul Pandurii 

Astfel, CSM Reșița rămâne în a doua parte a clasamentului în Liga 2, pe locul 13 cu 18 puncte după 15 partide. Deși sub ea mai sunt șapte echipe, asta nu înseamnă că emoțiile retrogradării nu există deloc. Față de antepenultimul loc, 18, CSM Slatina, are doar cinci puncte avans, iar față de poziția a 17-a, Unirea Slobozia, numai două.

În etapa a 18-a, CSM Reșița va avea un nou meci cu o echipă care se luptă pentru play-off-ul Ligii 2, Viitorul Pandurii, la Târgu Jiu.

Foto: Sebastian Tătaru/ Mediafax Foto 

https://liga2.prosport.ro/seria-1/cristian-pustai-e-putin-nemultumit-dupa-victoria-calarasiului-cu-csm-resita-mai-avem-mult-de-munca-ce-l-a-deranjat-si-cum-vede-acum-partida-cu-dinamo-din-cupa-romaniei-19171705

https://liga2.prosport.ro/seria-1/calin-cojocaru-spera-ca-pandurii-sa-aiba-alta-atitudine-cu-lupii-galbeni-de-la-petrolul-nu-o-sa-fim-pisici-am-in-echipa-luptatori-19171701

https://liga2.prosport.ro/seria-1/video-surpriza-pentru-asu-poli-la-slobozia-suporterii-din-peluza-sud-timisoara-au-facut-deplasarea-pentru-a-i-incuraja-pe-ioan-mera-si-compania-inainte-de-meciul-cu-unirea-jucatorii-nu-i-au-putut-19171692

 

 

 

Răzvan STÎNGĂ 27 Feb. 2021, 16:20 Liga 2
Pe aceeași temă