Scandal mare în Liga 4 Vaslui! Meciul liderului Rapid Brodoc, oprit în minutul 85 după ce propriul fotbalist l-a împins pe arbitrul central. Ocupanta locului 1 contraatacă: ”Un adversar a primit două cartonașe galbene și nu a fost eliminat”

Andrei PASCU 28 Nov. 2021, 16:20 Liga 4
Scandal mare în Liga 4 Vaslui! Meciul liderului Rapid Brodoc, oprit în minutul 85 după ce propriul fotbalist l-a împins pe arbitrul central. Ocupanta locului 1 contraatacă: ”Un adversar a primit două cartonașe galbene și nu a fost eliminat”

E scandal mare în Liga 4 Vaslui, după un meci din etapa a 10-a, dintre Rapid Brodoc și Vitis Șuletea, care s-a terminat cu cinci minute mai devreme, după un episod interesant și care ridică anumite semne de întrebare. Partida s-a întrerupt în minutul 85, la scorul de 1-1.

Rapid Brodoc, liderul Ligii 4 Vaslui, a condus cu 1-0 din minutul 2, după ce a deschis scorul prin Eduard Ponea. Oaspeții, care nu stau la fel de bine și se află în partea a doua a clasamentului, au egalat în minutul 27. Scorul de 1-1 s-a menținut până spre final, atunci când a avut loc un episod ciudat.

Partida Rapid Brodoc – Vitis Șuletea, oprită în minutul 85, după ce un fotbalist eliminat a împins arbitrul central 

Rapid Brodoc a rămas în inferioritate numerică, după ce Mihai Armeanu a văzut al doilea cartonaș galben și a fost, implicit, eliminat. Doar că s-a enervat pe decizia arbitrului central, potrivit Sport Actual, și nu numai că nu a părăsit terenul, ci s-a dus la ”central” pe care l-a împins, iar acesta a căzut din picioare.

Arbitrul nu a trecut peste acțiunea jucătorului și nu a mai așteptat vreun moment, fluierând finalul meciului, care, în foarte mare măsură, va fi decis la ”masa verde”, 3-0 pentru oaspeții de la Vitis Șuletea.

Rapid Brodoc acuză că un fotbalist advers nu a fost eliminat, deși a văzut două cartonașe galbene: ”Aparent matematica nu a funcționat pentru arbitrul nostru central”

Lucrurile nu se opresc aici, pentru că Rapid Brodoc este decisă să se adreseze către AJF Vaslui. Liderul Ligii 4 Vaslui atacă dur maniera în care a arbitrat ”centralul” (brigada nu este trecută pe site-ul oficial al AJF Vaslui), considerând că a fost în mod clar dezavatajată și s-a încercat, astfel, necâștigarea meciului și înregistrarea celui de-al 10 succes la rând, în chiar al 10-lea duel al sezonului.

În plus, Rapid Brodoc acuză faptul că un fotbalist advers nu a fost eliminat deși a văzut două cartonașe galbene, anterior eliminării lui Mihai Armeanu. Nici în această direcție AJF Vaslui nu a făcut precizări, pentru a confirma sau infirma dacă așa au stat lucrurile cu adevărat.

‘Arbitraj de doi lei și 10 bani’

Nu credeam că pe lângă adversarii din meciul direct, echipele oponente, trebuie să jucăm și împotriva arbitrilor.

O brigadă de arbitri puțin spus jenantă, care a pierdut meciul din mână din minutul 10, când a permis celor de la Vitiș Șuletea să continue cu intrările criminale, fapt dovedit la un moment dat când jucătorul nostru, Neymar, a ieșit accidentat din meci.

Un jucător advers a primit 2 cartonașe galbene dar aparent matematica nu a funcționat pentru arbitrul nostru central Sf. Lazăr, așa cum îl pot numi adversarii noștri din teren, astfel că acesta nu a primit roșu.

Legenda spune ca acest arbitru nu notează cartonașele pe care le acordă, pentru că el le ține minte, dar astăzi nu și-a luat GINKGO BILOBA, pentru că nu a primit nimeni roșu, decât mijlocașul nostru, Armeanu Mihai George, în minutul 85’.

De aici, totul a părut desprins dintr-un film de acțiune deoarece acesta din urmă l-a împins pe arbitru, acesta a căzut mai ceva ca la teatru, s-a ridicat și cu un curaj desăvârșit, a fluierat finalul partidei, la scorul de 1-1, astfel că sunt mari șanse ca meciul să îl pierdem cu 3-0, la masa verde.

Clubul FC Rapid Brodoc va face un memoriu către AJF Vaslui pentru a nu mai permite acest pseudoarbitru să participe la meciurile noastre în calitate de ‘central’.

Rușine pentru arbitraj, la mijloc sunt bani, timp, resurse de toate felurile iar unii vin, ne ‘dau’ în cap și îi mai și plătim!

Rușinică, nota 2, stai jos, arbitre Sf. Lazăr!”, se arată în comunicatul emis de liderul Ligii 4 Vaslui.

Rapid Brodoc e pe primul loc în Liga 4 Vaslui 

În clasamentul Ligii 4 Vaslui, Rapid Brodoc este trecută cu nouă victorii și o remiză, rezultatul de egalitate fiind contorizat chiar din partida cu Vitis Șuletea, până când cazul va fi judecat de AJF Vaslui. Are 28 de puncte, e pe locul 1, cu patru mai mult decât ocupanta poziției a doua, FC Vulturești.

Vitis Șuletea se află pe poziția a 9-a din 12 echipe, cu 11 puncte.

Foto: Rapid Brodoc

https://liga2.prosport.ro/seria-1/comitetul-de-urgenta-al-frf-a-modificat-si-aprobat-protocolul-de-desfasurare-a-competitiilor-dupa-revenirea-spectatorilor-pe-stadioane-ce-sanctiuni-risca-echipele-care-il-incalca-19212097

https://liga2.prosport.ro/liga-4/adrian-drida-fost-capitan-al-uta-ei-a-primit-o-suspendare-record-din-partea-ajf-arad-toleranta-zero-fata-de-astfel-de-manifestari-nesportive-19211470

https://liga2.prosport.ro/seria-1/adrian-mihalcea-revine-in-iarba-ca-fotbalist-la-45-de-ani-echipa-la-care-este-legitimat-antrenorul-unirii-slobozia-si-cum-spera-sa-si-ajute-noii-coechipieri-19210990

https://liga2.prosport.ro/liga-4/liderul-ligii-4-cluj-exclus-din-campionat-o-eroare-de-amatori-a-condus-la-eliminarea-din-competitie-iar-problemele-au-fost-semnalate-de-o-adversara-19210901

 

Andrei PASCU 28 Nov. 2021, 16:20 Liga 4
Pe aceeași temă