Încă patru jucători pe lista neagră la FC Brașov. Călin Moldovan începe să contureze lotul pentru cantonamenul de la Târgu Secuiesc

Adi MARICA 17 Jan. 2022, 11:10 Liga 2
Încă patru jucători pe lista neagră la FC Brașov. Călin Moldovan începe să contureze lotul pentru cantonamenul de la Târgu Secuiesc

FC Brașov a încheiat prima săptămână de antrenamente în 2022. Elevii lui Călin Moldovan, Rareș Forika, Cătălin Voicu și Andrei Șanta au avut parte de ședinte de pregătire pe sinteticul de la ICIM, iar vineri de teste fizice la Sala Metrom.

Deși la începutul săptămânii trecute se parafase un meci amical pentru sâmbătă, în Bănie, cu Universitatea Craiova, jocul a fost anulat din cauza multiplelor cazuril de Covid din tabăra echipei antrenate de Laurențiu Reghecampf.

Andrei Lascu, cel mai rezistent la testul Yo-Yo!

Vineri, la Sala Metrom, jucătorii FC Brașov au susținut testul de rezistență Yo-Yo, coordonat de preparatorul fizic Cătălin Voicu.

Conceput de danezul Jens Bangsbo, fost secund al lui Marcelo Lippi la Juventus, testul arată capacitatea de efort aerobă și pe baza sa se poate determina consumul maxim de oxigen pe minut (VO2 maxim).

Înaintea plecării în vacanță, jucătorii au făcut acest test, iar în decembrie top 5 a fost: Rareș Sburlea, Ștefan Nicolau, Alexandru Negrean, Horia Popa și Florin Dumbravă.

Acum, lucrurile s-au schimbat radical. Cel mai mult a rezistat mijlocașul Andrei Lascu, urmat de fundașul stânga Daniel Dumbravă şi mijlocașul Horia Popa. Pe locurile 4-6 s-au clasat Răzvan Iorga, Zakaria El Azzouzi si Rareș Sburlea.

Se conturează lotul pentru cantonamenul de la Târgu Secuiesc și se mărește numărul jucătorilor care pleacă

La testul Yo-Yo au participat doar 26 de jucători care ar fi prins lotul pentru meciul cu U Craiova. Portarul Cezar Lungu, atacantul Marian Codrea, aflați pe lista neagră încă de anul trecut, dar și patru jucători din ”lotul Corona”, Ștefan Nicolau, Marius Manole, Raul Toader și Radu Linguraru, nu au dat testul fizic.

Cel mai probabil, cei șase nu vor face parte din lotul pentru cantonamentul de la Târgu Secuiesc, acolo unde sunt așteptate și transferurile la care lucrează de zor președintele Ioan Mărginean.

Foto: FC Brașov

Adi MARICA 17 Jan. 2022, 11:10 Liga 2
Pe aceeași temă