Fluctuațiile de formă aduc îngrijorare la FC Brașov. Iulian Roșu: ”Fiind un campionat destul de scurt, orice punct ajută”. Analiza mijlocașului, după eșecul cu Steaua

Răzvan STÎNGĂ 25 Sep. 2021, 14:46 Liga 2

FC Brașov încă nu s-a pus la punct total, deși au trecut opt etape din Liga 2. În runda din acest weekend a pierdut încă un meci, 0-1 cu Steaua pe teren propriu. Despre situația echipei, care pare că reglează anumite lucruri în continuare, a vorbit și Iulian Roșu (27 de ani).

Mijlocașul lui Ilie Stan a recunoscut că mai sunt unele aspecte care nu sunt puse la punct și a scos în evidență faza golului Stelei, care a venit, din punctul său de vedere, dintr-o greșeală în apărare.

Iulian Roșu: ”Fiind campionatul destul de scurt, cred că orice punct ne ajută în lupta asta” 

Însă, singura reușită a partidei, golul de Remus Chipirliu în minutul 56, a fost marcată în urma unei faze de atac foarte spectaculose a Stelei, cu pase din prima, în mare viteză.

Iulian Roșu a concluzionat, în urma celor întâmplate pe Stadionul Tineretului, că echipa sa merita un rezultat de egalitate cu formația din Ghencea.

Știam de la început că echipa pe care o întâlnim e una destul de dificilă, că adverarul este unul puternic. Cred că se bate acolo sus. Din păcate, cred că diferența a fost făcută de o mică greșeală și așa s-a scris soarta partidei. Nu cred că meritam să pierdem, cred că era mai echitabil un egal, dar felicitări Stelei și multă baftă!

Fiind campionatul destul de scurt, cred că orice punct ne ajută în lupta asta, pentru că se joacă un tur și, așa cum s-a întâmplat și sezonul trecut, diferențele se fac doar la puține puncte. Consider că ne-ar fi ajutat un punct.

Am copilărit în Ghencea, dar nu știu care e adevărul în această dispută (n.r. – disputa de identitate dintre Steaua și FCSB) și nu vreau să… vreau să fiu impartițial. Au niște suporteri minunați, atât ei, cât și cei din Liga 1, le doresc multă baftă. O parte din mine a fost acolo mulți ani și cu siguranță o să am mereu o atracție față de ei (n.r. – FCSB)”, a spus Iulian Roșu după partida cu Steaua, la microfonul DigiSport.

Etapele se scurg, FC Brașov încă reglează 

Iulian Roșu simte că etapele din sezonul regular se scurg, iar FC Brașov începe să piardă contactul cu echipele din fruntea Ligii a 2-a. În ultimele etape, brașovenii au avut oscilații de formă, victorii și înfrângeri.

Știam că o să fie un sezon dificil, pentru că suntem o echipă nouă, o echipă în formare. Se observă că de la meci la meci jucăm tot mai bine. Cred că și astăzi s-a văzut că nu suntem chiar o echipă nou-promovată pe care să o bată oricine, atât de ușor. Din păcate, o greșeală a făcut ca partida să se decidă în favoarea lor”, a mai spus Iulian Roșu.

FC Brașov, în partea inferioară a clasamentului Ligii a 2-a 

FC Brașov este pe locul 13 în Liga 2, cu 9 puncte, dar poate termina etapa a 8-a pe locul 14 dacă Politehnica Timișoara va câștiga partida din această rundă, cu Viitorul Pandurii, de pe teren străin.

FC Brașov va avea meciul următor la Giurgiu, cu ultima clasată Astra.

Foto: Alexandru Nicodim (Mediafax Foto) și Bogdan Bala (Sport Pictures)

https://liga2.prosport.ro/special/opinii/a-murit-fotbalul-la-timisoara-dan-paltinisanu-niciodata-atat-de-gol-la-un-meci-cu-dinamo-19202841

https://liga2.prosport.ro/seria-1/surpriza-mare-in-pantelimon-unirea-constanta-a-zdrobit-metaloglobus-si-a-obtinut-prima-victorie-din-acest-sezon-leo-strizu-sigur-pe-echipa-baietii-au-vrut-sa-repare-ce-s-a-intamplat-etapa-19202837

https://liga2.prosport.ro/seria-1/seria-de-jocuri-grele-continua-pentru-ripensia-concordia-aterizeaza-pe-electrica-petruescu-e-adeptul-meciurilor-din-trei-in-trei-zile-19202803

https://liga2.prosport.ro/seria-1/daniel-oprita-rasufla-usurat-dupa-victoria-de-la-brasov-bine-ca-am-castigat-de-cand-se-pregatea-adi-popa-cu-steaua-si-de-cati-jucatori-ar-mai-avea-nevoie-pentru-a-se-ataca-promovar-19202772

 

 

Răzvan STÎNGĂ 25 Sep. 2021, 14:46 Liga 2
Pe aceeași temă