ASU Poli a bifat un nou succes în amicale. Un fost jucător de la ACS Poli, pe lista marcatorilor

Mihai Andries 25 Jan. 2015, 15:00 Ligi județene
ASU Poli a bifat un nou succes în amicale.** Un fost jucător de la ACS Poli, pe lista marcatorilor

Alb-violeții au dispus azi la scor de formația arădeană Cetate Dezna. Interesant e că pe lista marcatorilor s-a înscris și Ioan Mera. Fostul fundaș al lui ACS Poli și Rapid pregătindu-se din nou alături de formația de pe „Știința”. Rezultatul jocului de azi a fost 6-1, iar toate reușitele au venit în partea secundă. ASU Poli vrea să-și mai stabilească un test în cadrul stagiului de la Moneasa.

Liderul Ligii a IV-a a bifat a doua victorie în două zile în jocurile de iarnă. După 2-1 cu divizionara a treia CS Ineu, timișorenii au disputat azi partida cu Dezna, grupare din Liga a V-a, meci care inițial trebuia să fie primul din perioada cantonamentului. Scorul a fost înghețat până la pauză. În minutul 50 Ilie a deschis scorul în urma unui corner, iar Tulcan a făcut 2-0 din pasa nou sositului Cătălin Crișan.

După o oră era 3-0, marcator același Tulcan. La acest scor formația locală a marcat reușita de onoare. Un alt jucător venit recent la ASU, Sebastian Budur a făcut 4-1 pentru ca următoarea reușită să aparțină unui nume notabil din ultimii ani ai fotbalului de pe Bega. Mera a dat și el gol din cornerul lui Ilie. Scorul final a fost stabilit de Tulcan, care și-a completat astfel un hattrick clasic.

Între buturi, cei trei portari, Burtic, Rogojină și Rusu, și-au împărțit timpul în mod egal. În „câmp”, Sorin Brîndescu a început cu Maranescu, Gavriluță, Gălan, Taub – Vucea, Filimon, C. Ion, Budur – Rus, Făgețan. Au mai intrat: Al. Contescu, Mera, Feher, Damian, Ct. Crișan, Ghinescu, Naidin, Ilie și Tulcan.

Mera, doar în pregătire

Ioan Mera se află și el în stagiul formației susținute de druckeri. Fundașul central cu experiență europeană s-a mai pregătit în două rânduri cu ASU Poli. Fostul component al lui ACS Poli își caută formație în această perioadă. „Noi ni l-am dori”, ne-a spus Sorin Brîndescu. Cel mai probabil însă Mera va da curs unei oferte din ligile superioare. Ultima sa experiență, mai puțin fericită, a fost la Rapid, pentru care a bifat 11 partide în Liga I.

Tehnicianul alb-violeților a explicat și situația lui Bogdan Pleșcan, care a început pregătirea la Baza 2 a Politehnicii. Atacantul s-a accidentat și nu face parte deocamdată din planurile echipei, dar ar putea revenit când echipa se întoarce la Timișoara. Brîndescu e foarte mulțumit de cum decurge stagiul centralizat: „Sunt foarte mulțumit, pregătirea a decurs foarte bine. E aerul de la Moneasa, panta, care ne ajută la pregătire, sunt lucruri care fac diferența față de pregătirea în oraș”, a conchis antrenorul lui ASU Poli.

ASU Poli va reveni din cantonament sâmbăta viitoare când va disputa un amical la Chișineu Criș la întoarcerea spre Timișoara. Între timp se dorește perfectarea unui nou amical la mijlocul săptămânii viitoare, Șoimii Lipova fiind o variantă de adversar.

Sursa: Sport9
Foto: Facebook / ASU Politehnica

 

Mihai Andries 25 Jan. 2015, 15:00 Ligi județene
Pe aceeași temă