Revine coșmarul! Steaua nu scapă de Rapid. Giuleștenii și-au făcut echipă secundă în Liga a 4-a și au anunțat ce obiectiv au

Marius ANGHEL 14 Aug. 2019, 23:00 Diverse

Rapidul nu-i dă pace Stelei. După ce în urmă cu două sezoane i-a luat fața în campionatul Ligii a 4-a, cât și în Cupa României, faza pe București, obținând atunci promovarea în Liga a 3-a și trofeul competiției KO, mai nou, gruparea giuleșteană a luat în această vară o decizie care o aduce din nou față în față cu echipa antrenată, acum, de Daniel Oprița și Iulian Miu.

Amintindu-și de vremurile demult apuse, când clubul alb-vișiniu avea chiar și echipa a treia, noii conducători ai Rapidului au decis acum să facă un „satelit” în Liga a 4-a, unul care va avea ca scop, printre altele, și să-i pună pierdică formației „militare” în încercarea de a obține în sfârșit promovarea în Liga 3.

Noul sezon al Ligii a 4-a București începe pe 24 august și, pe lângă Steaua, Carmen, CS Dinamo sau Progresul 2005, va avea la start și echipa Rapid 2. Marele meci dintre Steaua și Rapid 2 va avea loc în etapa a 6-a.

„Echipa secundă va fi formată în principal din jucători tineri, cărora li se vor oferi meciuri într-un campionat superior celor de juniori, dar și din cei care nu prind lotul de 18 la echipa mare”, a anunțat clubul Rapid motivul pentru care a fost înființată echipa secundă.

În noul sezon al Ligii a 4-a București vor juca Steaua, Carmen, CS Dinamo, Progresul 2005, Unirea Politehnica, Comprest GIM, Romprim, ACS Frumoșii Nebuni, Metaloglobus 2, Power Team, ACS Sportivii, Asalt, Victoria, Bucharest United, AFC Rapid și Rapid 2.

Marius ANGHEL 14 Aug. 2019, 23:00 Diverse
Pe aceeași temă