Patronul lui CS Ștefănești, decedat după ce a fost lovit de tren

Marius ANGHEL 17 Jul. 2013, 12:10 Special

Omul de afaceri Nae Nicolae (foto mic, cu fața) a decedat în această dimineață în urma unui accident rutier. Nicolae se îndrepta spre Pipera din București, accidentul având locul pe șoseaua Petricani. Mașina în care se afla omul de afaceri a fost lovită de un tren.

Nae Nicolae era o persoană implicată în lumea fotbalului. Era patronul echipei de fotbal CS Ștefănești și un apropiat al lui Gigi Becali. De asemenea, Nicolae era un apropiat și al clubului Dinamo el fiind prieten cu foștii acționari ai clubului din „Ștefan cel Mare”.

Patronul lui CS Ștefănești nu a respectat semnalele acustice și luminoase de la trecerea de cale ferată, a depășit colana de mașini și a trecut cu autoturismul pe lângă barierele coborâte.

Mecanicul de locomotivă a declarat că trenul avea în jur de 110 km/h și că nu a putut evita impactul.

Adrian Marin, purtătorul de cuvânt ISU București, a declarat la România TV că mașina a fost distrusă în proporție de 90%. Autoturismul a fost târât de tren aproximativ 500 de metri, iar trupul victimei a fost pur și simplu aruncat din mașină.

Din primele cercetări ale Poliției, Nicolae nu a oprit la barierele de la trecerea cu calea ferată. „Am văzut mașina de la vreo 300 de metri. Barierele erau închise și exista o coloană întreagă de mașini oprită la barieră”, a declarat mecanicul locomotivei, Viorel Iordache, potrivit gândul.info.

„Era un tip de mare calitate. Se grăbea undeva, probabil avea o întâlnire importantă. Niciodată nu a condus nici măcar sub influența unui pahar de bere. Dacă bea un pahar de șampanie își punea șoferul să conducă. Era dinamovist de mic copil, chiar a jucat fotbal la juniorii lui Dinamo. Uneori dădea câte o primă jucătorilor la meciurile importante”, a declarat Vasile Turcu la România TV.

Marius ANGHEL 17 Jul. 2013, 12:10 Special
Pe aceeași temă