Performanța Ighiu cedează în meciul reprogramat cu Unirea Alba Iulia și pierde locul 2. Jocul a fost întrerupt sâmbătă în minutul 29 din cauza unei ploi torențiale

Marius ANGHEL 27 May. 2018, 16:42 Stiri

UPDATE, 28 mai: Reluat a doua zi, după ce, sâmbătă, ploaia torențială a întrerupt jocul în minutul 29, la scorul de 0-1, meciul dintre Performanța Ighiu și Unirea Alba Iulia s-a încheiat cu victoria oaspeților, cu 2-0.

Desfășurat de la ora 11:00, pe un teren care și-a revenit în mare parte după ce ieri fusese inundat de o „rupere de nori”, meciul dintre Performanța și Unirea a fost decis în prima repriză. Dacă ieri, Darius Petrușe deviase în propria poartă în minutul 18, la un șut al lui Selagea, astăzi, Claudiu Davidaș a marcat și el în minutul 35, cu o lovitură de cap din 7 metri, până la final tabela rămânând neschimbată.

La finalul partidei, antrenorul Performanței, Mihai Manea, a anunțat, potrivit ziarului Unirea, că acesta a fost ultimul său joc pe banca formației din Ighiu.

În urma acestui rezultat, Performanța Ighiu a terminat sezonul pe locul 3 în Seria 5, cu 54 de puncte, sub „U” Cluj (74 pct.) și Fotbal Comuna Recea (56 pct.), în timp ce Unirea Alba Iulia s-a clasat pe locul 6, cu 48 de puncte.

Performanța: Sporea – A. Câmpean (Zsigmond 29′), Iclănzan, Potopea, Petrușe – Trifa, Circov – Fetița, Hidișan (Unguru 29′, Joldeș 66′), Cl. Marcu (Cordoș 84′) – Oara
Rezerve neutilizate: Zăvoi – Olălău, Seiwerth
Antrenor: Mihai Manea

Unirea: Ct. Suciu – F. Morar, R. Scrob, I. Grozav, S. Iacșa – Goguța, De Marco (Al. Giurgiu 59′) – Davidaș, Selagea, Tat (Onacă 70′) – A. David
Rezerve neutilizate: Petric – Lăsconi, Ad. Matei, Cr. Păcurar, Boboia
Antrenor: Adrian Bicheși


 

UPDATE 1: Partida dintre Performanța Ighiu și Unirea Alba Iulia se va relua mâine, duminică, 27 mai, la ora 11:00, din minutul 29, de la scorul de 0-1. Jocul se va desfășura tot la Ighiu, chiar dacă terenul este impracticabil în acest moment, fiind inundat în proporție de 40 la sută. În plus, potrivit ziarului Unirea, jucătorii gazdelor nu vor să se mai prezinte la meci.


 

A fost rupere de nori la Ighiu, în județul Alba, chiar în timpul meciului dintre Performanța Ighiu și Unirea Alba Iulia. Cum terenul s-a inundat rapid, partida a fost întreruptă de centralul Mircea Salomir (Cluj-Napoca) după doar 29 de minute de joc. Partida din ultima etapă a campionatului Ligii 3, Seria 5, are șanse mari să fie amânată pentru mâine. Se va aștepta 60 de minute înainte de a se lua o decizie. Locație de desfășurare e însă incercă, scrie ziarul Unirea, deoarece terenul din comuna Ighiu e impracticabil.

Imediat după fluierul de start al jocului, o ploaie torențială a început la Ighiu. Căpitanii celor două echipe au refuzat inițial întreruperea partidei, însă centralul a luat până la urmă această decizie, fiindcă suprafața de joc a fost inundată și a devenit impracticabilă.

Unirea Alba Iulia reușise să deschisă scorul în minutul 18. Ciprian Selagea a marcat cu un șut din careu, deviat de fundașul Petrușe, care l-a păcălit pe portarul Sporea! Dacă va fi amânată pentru mâine, partida se va relua din minutul 29, de la scorul de 1-0 pentru albaiulieni.

Echipele de start:

Performanța: Sporea – Iclănzan, Potopea, Trifa – A. Câmpean, Circov, Hidișan, Petruse – Fetița, Cl. Oara, Cl. Marcu
Rezerve Zăvoi, Olălău, Unguru, Joldeș, Seiwerth, Cordoș, Zsigmond
Antrenor: Mihai Manea

Unirea: Ct. Suciu – F. Morar, R. Scrob, I. Grozav, S. Iacșa – Goguța, De Marco – Davidaș, Selagea, Tat – A. David
Rezerve: Petric – Onacă, Lăsconi, Ad. Matei, Cr. Păcurar, Al. Giurgiu, Boboia
Antrenor: Adrian Bicheși

Foto: Lucian DANCIU

Marius ANGHEL 27 May. 2018, 16:42 Stiri
Pe aceeași temă