Jucător al liderului Ligii a 4-a Brașov, suspendat 10 meciuri pentru lovirea arbitrului. ”Centralul” este fotbalist la o echipă din Liga 3

Adi MARICA 19 May. 2022, 09:51 Liga 4
Jucător al liderului Ligii a 4-a Brașov, suspendat 10 meciuri pentru lovirea arbitrului. ”Centralul” este fotbalist la o echipă din Liga 3

Sancțiune drastică dictată de către Comisia de Disciplină și Etică a Asociației Județene de Fotbal Brașov, în urma unui meci din semifinalele Cupei României – faza locală.

Ionuț Grideanu a lovit arbitrul și a fost suspendat zece meciuri

Ionuț Grideanu (21 de ani), jucător al echipei Olimpic Zărnești, a fost suspendat 10 etape pentru incidentele de la finalul meciului cu Aripile Brașov, desfășurat în data de 11 mai, la Zărnești, și încheiat cu scorul de 2-2..

Jucătorul liderului detașat în Liga a 4-a Brașov a fost suspendat pentru lovirea arbitrului Raul Cupu. Grideanu va rata ultimele meciuri din acest campionat, returul semifinalei cu Aripile Brașov, dar și meciurile pentru barajul de promovare în Liga a 3-a cu Inter Stars Sibiu!

”A.S.C.Olimpic Zărneşti – A.S. Aripile Braşov. Cupa României, Semifinală Cupa României Tur, etapa 1 | Data 2022-05-11
Abatere: Jucătorul echipei ASC Olimpic Zărnești, Grideanu Ionuț Sebastian, leg.40111, după terminarea jocului îl lovește pe arbitrul Cupu Raul George.
Rezolutie: Comisia a hotărât sancționarea jucătorului Grideanu Ionuț Sebastian cu suspendare 10 (zece) etape și penalitate 750 (șaptesutecincizeci) conform art.65.d din Regulamentul Disciplinar”, este decizia Comisiei de Disciplină a AJF Brașov.

Gestul lui Grideanu, condamnat de președintele clubului Olimpic Zărnești

Fapta lui Grideanu nu a fost iertată de Bogdan Chirițescu, președintele clubului Olimpic Zărnești.

”După faptă și răsplată! Grideanu plătește pentru un gest necugetat. Condamnăm ferm astfel de incidente care nu își au loc în sport”, a spus Chirițescu.

Arbitrul Raul Cupu (19 ani) este fotbalist activ la Kids Tâmpa Brașov, echipă din Liga 3, una dintre retrogradatele deja din acest sezon. Cupu este fundaș central și este considerat unul dintre fotbaliștii de perspectivă ai grupării brașovene antrenate de Ciprian Anghel și Vasile Tatarciuc.

La Zărnești, în această perioadă, au loc lucrări pentru construirea unei baze sportive cum, de exemplu, orașul FC Brașov nu are.

Adi MARICA 19 May. 2022, 09:51 Liga 4
Pe aceeași temă