CS Afumați nu se aștepta la prea multe din partida cu Rapid. Echipa din Liga 3 nu-și dădea mari șanse în Giulești. Vasile Neagu: ”Dacă întâlneam un adversar mai ușor, poate ajungeam în grupe”

Andrei PASCU 29 Sep. 2022, 13:32 Cupa României

CS Afumați n-a avut șanse în partida cu Rapid, din play-off-ul Cupei României, în Giulești, pe care a pierdut-o la scor, 0-3. Formația din Liga 3 a fost gazdă în jocul de joi seară, dar duelul s-a disputat în Giulești pentru că echipa pregătită de Vasile Neagu nu avea nocturnă la stadionul propriu.

CS Afumați, 0-3 cu Rapid în play-off-ul Cupei României. Reacția antrenorului Vasile Neagu 

La finalul confruntării, Vasile Neagu a recunoscut că echipa sa nu avea mari șanse, chiar dacă ar fi vrut ca jucătorii săi să marcheze cel puțin un gol. Până la urmă, Rapid are evoluții foarte bune în SuperLigă și se anunță o pretendentă la campionat.

”Principalul” Afumațiului speră însă ca experiența să ajute echipa în duelurile din Liga 3, la finalul campionatului dorind promovarea în Liga 2. Până la urmă, echipa pregătită de Vasile Neagu a ajuns până în play-off-ul Cupei României, la un pas de calificarea în grupele competiției.

A fost un adversar frumos, cu suporteri frumoși. Am încercat să ne jucăm șansa, dar ținând cont că am jucat cu o echipă de Liga 1, nu aveam mari șanse. Dar, eu cred că am etalat un joc bun, în care și spectatorii au fost mulțumiți. Dorința noastră era să ajungem cât mai departe, dar ne-am oprit în play-off. Dacă aveam un adversar mai ușor, poate ajungeam în grupe.

Noi am venit să jucăm deschis, să ne jucăm șansa. Am încercat să marcăm, dar a venit golul lor norocos. Nu cred că jucătorii au fost copleșiți de atmosferă, au fost motivați. Avem jucători care au mai jucat și la Liga 1, în așa atmosferă. Poate că pentru cei mai tineri a contat, pentru că am avut câțiva jucători din regula under.

Noi am încercat să jucăm acasă, dar era ora târzie și trebuia să avem nocturnă, iar asta nu s-a putut. După aceea, am încercat varianta Voluntari, dar nu s-a putut, iar apoi am găsit deschidere la Rapid și a fost totul ok”, a spus Vasile Neagu despre jocul cu Rapid, pentru televiziunile care transmit competiția.

CS Afumați, trei goluri încasate în 38 de minute de la Rapid

Rapid a rezolvat partida cu CS Afumați înaintea pauzei, când a marcat toate golurile. A deschis scorul cu ajutorul unui autogol al experimentatului Alexandru Ciucur (minutul 8), iar 2-0 s-a făcut șase minute mai târziu, când a punctat Jayson Papeau. Rezultatul pauzei și scorul final au fost stabilite în minutul 38, când și-a trecut numele pe lista marcatorilor și Xian Emmers.

  • CS Afumați: Obretin – Ciucur, Robicek, M. Leca, A. Oprea – Zaina (cpt.), Șt. Stîngă (Buliga 63′) – Beșleagă (S. Alexe 80′), Băciuț (Vl. Tudorache 80′), Iamandache – Cocoș (Rz. Avram 63′)
    Rezerve neutilizate: Chioveanu – Bg. Matei, Ad. Neacșu, T. Nicolae, I. Ionică

CS Afumați, pe podium în Seria 3 a Ligii 3

CS Afumați este pe locul 3 în Seria 3 a Ligii 3, cu 9 puncte după cinci meciuri. E la egalitate de puncte cu locul 2, Dunărea Călărași, și la un punct de Recolta Gheorghe Doja, liderul clasamentului. CS Afumați este la egalitate și cu formația de pe locul 4, Farul Constanţa 2.

În etapa a 5-a, formația din Afumați a pierdut cu liderul Recolta Gheorghe Doja, scor 1-2. În runda a 6-a va întâlni Gloria Băneasa, locul 5, 8 puncte.

Ne dorim să revenim în Liga 2, am fost acolo, dar să sperăm că la anul vom urca”, a declarat Vasile Neagu despre situația Afumațiului din Liga 3, la finalul jocului cu Rapid.

Foto: Răzvan Păsărică / Sport Pictures

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/cs-ocna-mures-surpriza-actualei-editii-a-cupei-romaniei-dan-roman-conduce-echipa-din-liga-3-calificata-in-faza-grupelor-traim-ceva-unic-facem-istorie-19247121

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/play-off-cupa-romaniei-primele-doua-jocuri-ale-zilei-incep-de-la-ora-1600-la-suceava-si-petrosani-cele-cinci-echipe-calificate-pana-acum-in-faza-grupelor-19246863

https://liga2.prosport.ro/seria-1/serie-cruciala-pentru-poli-iasi-echipa-lui-claudiu-niculescu-va-intalni-in-urmatoarele-patru-runde-doar-adversari-din-partea-a-doua-a-clasamentului-19247115

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/csm-resita-fara-sanse-in-fata-prim-divizionarei-cs-mioveni-in-cupa-romaniei-calin-cheregi-ma-bucura-nespus-de-mult-reactia-de-dupa-meci-a-spectatorilor-a-galeriei-19247094

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/alexandru-curtean-vrea-ca-selimbar-sa-ia-doar-partile-bune-din-acest-sezon-de-cupa-romaniei-mijlocasul-categoric-dupa-infrangerea-cu-petrolul-trebuie-sa-prindem-experienta-sa-crestem-de-l-19247070

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/cs-comunal-selimbar-esec-la-scor-cu-petrolul-si-eliminare-din-cupa-romaniei-eugen-beza-considera-ca-diferenta-de-pe-tabela-a-fost-prea-mare-imi-pare-rau-de-finalul-meciului-sper-sa-nu-afe-19247027

https://liga2.prosport.ro/cupa-romaniei/dorin-goian-a-analizat-esecul-forestei-din-cupa-romaniei-cu-uta-in-fata-unei-echipe-de-liga-1-ai-nevoie-de-putin-noroc-si-luciditate-dar-sunt-mandru-de-jucatorii-mei-mesajul-pent-19247026

Andrei PASCU 29 Sep. 2022, 13:32 Cupa României
Pe aceeași temă