Poli Iași a împrumutat un fundaș de la CSM Ceahlăul

Poli Iași a împrumutat un fundaș de la CSM Ceahlăul

Clubul de Liga 1 Politehnica Iași a făcut o mutare cel puțin ciudată pe piața transferurilor. Gruparea din Copou a anunțat împrumutul până în vară al lui Fomba Bourama, un fundaș central african care vine de la echipa de Liga 3 CSM Ceahlăul Piatra Neamț.

Asta în condițiile în care ieșenii au renunțat gratis în această iarnă la unul dintre stoperii cu evoluții constant bune în mandatul lui Mihai Teja, Bradley Diallo.

Născut pe data de 10 iulie 1999, în Mali, Fomba Bourama este fundaș de picior drept și s-a format la Academie des Etoiles du Mande. Clubul Politehnica are opțiune de cumpărare la finalul campionatului.

În aceste condiții, stoperul Crescendo van Berkel, venit în urmă cu câteva zile în probe de la o echipă din Hong Kong, a fost trimis acasă.

CSM Ceahlăul i-a mai împrumutat în această iarnă și pe fundașul central Andrei Ghenici (17 ani) și mijlocașul Adrian Olteanu (18 ani) la colega de campionat CSM Bacău.

În această iarnă, echipa antrenată de Ștefan Stoica a disputat amicale cu FK Csikszereda (0-2), CSO Siretul Dolhasca (5-1), CSM Bacău (2-4), AFC Odorheiu Secuiesc (3-2 și 5-1).

Articol scris de Narcis POHOAȚĂ‚

Pe aceeași temă