Florin Matache, prima mutare a echipei Turris Turnu Măgurele, după promovarea în Liga 2. „Momentan nu știu obiectivul”

După doi ani petrecuți în Treapt, Florin Matache (36 de ani) s-a despărțit de Flacăra Horezu și a semnat cu fosta colegă de serie a vâlcenilor, Turris Oltul Turnu Măgurele, formație care a reușit promovarea în Liga a 2-a în această vară.

Matache va ocupa postul de antrenor cu portarii și nu intenționează să mai intre între buturi. „Sper să ajut Turris Turnu Măgurele sa aibă un sezon bun în Liga a 2-a, să avem rezultate cât mai bune, iar poarta să fie un post care ajută echipa. Nu vreau să mai apăr, sunt antrenor cu portarii. Poate să mai intru pe teren doar în cazuri extreme. Așa a fost și la Flacăra. Turris este o echipă de eșalon superior. Îi mulțumesc lui Erik Lincar pentru oportunitate. Am mai lucrat cu el la Vâlcea și Chiajna și am făcut o treabă bună. Sper să facem încă o dată. Momentan nu știu obiectivul, știu doar că se vrea un loc cât mai onorabil”, a declarat Florin Matache pentru Liga2.prosport.ro.

După doi ani petrecuți la Horezu, în Liga a 4-a și a 3-a, Florin Matache este convins că Flacăra va continua ascensiunea. „Adi Popa a început un drum bun la Horezu, sunt convins că va face lucruri bune în continuare. El trebuie sprijinit. A fost o perioada bună pentru mine la Horezu, s-a încheiat, cred că am ajutat și eu Flacara, dar și echipa pe mine”, a mai spus Matache.

Turris Oltul Turnu Măgurele mai face presing în aceste zile pentru încă un jucător al Flacărei, cel vizat fiind nigerianul Samson Nwabueze, unul din preferații lui Erik Lincar, pe care l-a mai pregătit la Mangalia, Damila și Clinceni. 

„Eroul de la Liberec”, Florin Matache, a evoluat în cariera de fotbalist pentru Metalul Plopeni, Dinamo, Dinamo II, Ceahlăul Piatra Neamț, CS Otopeni, „U” Cluj, Damila Măciuca, CSM Râmnicu Vâlcea, Concordia Chiajna, Academica Clinceni și Flacăra Horezu.

Articol scris de Adi Georgescu

Pe aceeași temă