Al doilea transfer al iernii la CSM Slatina vine de la UTA. Oltenii se pregătesc pentru promovarea în Liga 2

Al doilea transfer al iernii la CSM Slatina vine de la UTA.** Oltenii se pregătesc pentru promovarea în Liga 2

CSM Slatina nu stă deloc pe gânduri în acest final de an. Echipa cu obiectiv promovarea și care s-a clasat pe locul 2 în Seria a 3-a a Ligii 3 după 15 etape a perfectat astăzi, luni, al doilea transfer pentru returului campionatului. Formația antrenată de Mihai Ianovschi l-a achiziționat și pe Rareș Deta, un fundaș de 19 ani care tocmai s-a despărțit de liderul Ligii 2, UTA.

După ce l-a adus pe Cătălin Doman (31 ani) de la colega de serie Vedița Colonești, CSM Slatina a perfectat astăzi și transferul lui Rareș Deta, jucător pe care l-a dorit și în vară, însă care a fost păstrat de UTA ca variantă de jucător under pentru postul de fundaș stânga. Acum, după o primă parte de sezon în care n-a evoluat în niciun minut pentru echipa arădeană, Deta s-a despărțit de liderul Ligii 2 și a semnat cu CSM Slatina, așa cum Liga2.ro anunța săptămâna trecută.

„Deta și-a manifestat intenția de a pleca și mi-am dat acordul”, explica antrenorul echipei UTA, Laszlo Balint, pentru Sport Arad, despărțirea de Rareș Deta.

Deta va avea ca obiectiv la CSM Slatina promovarea în Liga 2.

CSM Slatina se va reuni pe data de 15 ianuarie. La finalul turului, echipa din județul Olt ocupă locul 2 în Seria a 3-a a Ligii 3, cu 34 de puncte, fiind la egalitate cu liderul Progresul Spartac, care are, însă, un golaveraj mai bun.

Pe aceeași temă