Vechiul „U” Cluj, scos la tarabă. La licitația de joi se vinde tot ce a aparținut echipei patronate de Florian Walter, de la echipamente, la mobilier și chiar coșul de gunoi

  • Administratorul judiciar al Universității Cluj încearcă să mai obțină ceva bani din ce a rămas după falimentul societății lui Florian Walter.
  • Licitația va avea loc mâine, la București și cei interesați vor putea oferta toate bunurile rămase, la prețul total de 483.312 lei, plus TVA.


Din perioada Walter la Universitatea Cluj nu s-a ales chiar praful. Au rămas multe obiecte, folositoare sau nu, care vor fi scoase mâine la licitație. Tot ceea ce a însemnat patrimoniul societății în perioada în care formația clujeană a fost patronată de omul de afaceri Florian Walter poate fi valorificat.

Așa se încearcă să se mai acopere câteva dintre datorii. Oferta este vastă, iar unele produse scoase la licitație sunt chiar hilare, la prima vedere. Începând de la multe seturi de echipamente, îmbrăcate sau nu de Niculescu, Adrian Cristea sau Gicu Grozavu, obiecte de mobilier ce s-au regăsit în sediul clubului la tansferurile importante sau deciziile de schimbare ale antrenorilor, tot ceea ce se găsea în vestiar sau în sala de forță și terminând cu stickere, magneți de frigideri sau chiar coșuri de gunoi.

Se vinde și vip-barul lui Walter

Totul poate fi cumpărat. Cu o singură condiție însă: cel care va cumpăra să ia tot ce este scos la licitație. Din lista prezentată putem descoperi că un breloc cu U Cluj costă 4 lei, un magnet de frigider, 3 lei, iar un fanion de la meciul U-Kuban, de inaugurare a Cluj Arena, are prețul de 10 lei.

Se va scoate la licitație inclusiv vip-barul unde oficialii lui U Cluj mai serveau un cognac la meciurile cu intensitate, la prețul de 885 de lei, dar și fierul de călcat, filtrul de cafea sau tablourile cu amintiri de la meciuri, din club.

40 de lei un coș de gunoi

Până și coșurile de gunoi au primit valoare. Acestea costă 40 de lei. Chiar și targa pe care erau transportați jucătorii accidentați poate fi achiziționată, la prețul de 572 de lei. Evaluatorul a considerat că și cănile ceramice din care probabil s-a mai băut cafea la club pot fi valorificate la prețul de 12 lei.

Nici terenul de antrenament nu a rămas nevalorificat. Gazonul sintetic și nocturna a fost scoasă la vânzare.

Întreaga listă cu produsele scoase la vânzare de vechiul U Cluj o puteți găsi AICI.

Noul U Cluj joacă barajul pentru promovare în Liga 3

În tot acest timp, noul „U” Cluj, ACSF „Alb-Negru” al Studenților Clujeni, e campioana Ligii a 4-a județene și va juca în următoarele două sâmbete pentru promovarea în Liga 3. Echipa manageriată de Ion Ovidiu Sabău întâlnește pe 17 iunie, de la ora 18:00, pe teren propriu, pe FC Lăpușul Târgu Lăpuș, campioana județului Maramureș, iar returul e programat peste o săptămână, pe 24 iunie, de la ora 17:30.

Articol scris de Vlad MĂ‚CICĂ‚ȘAN

Pe aceeași temă