Se întâmplă în România. Un arbitru a pus capăt unui meci după ce un jucător l-a strâns de testicule

Marius ANGHEL 21 Apr. 2015, 17:27 Special
Se întâmplă în România.** Un arbitru a pus capăt unui meci după ce un jucător l-a strâns de testicule

Județul Sălaj e tărâmul tuturor posibilităților, pe terenul de sport. După ce returul Ligii a 4-a a început „spectaculos”, asta deoarece majoritatea cavalerilor fluierului au boicotat competiția și au refuzat să se prezinte la meciuri, mai apoi prima etapă din acest an fiind retrogramată după ce „fluierașii” au cerut scuze publice de la președintele AJF, iată că Sălajul atrage din nou atenția cu o întâmplare care nu are ce căuta pe terenul de fotbal.

Arbitrul partidei dintre Flacăra Halmășd și AS Real Crișeni, desfășurate duminica trecută, a fost pedepsit de unul dintre jucătorii echipei gazdă, scrie sportulsalajean.ro. Supărat că centralul Alexandru Marin Taloș a dictat un fault împotriva formației sale, Ioan Borciu n-a mai rezistat presiunii și l-a strâns pe arbitru de testicule. Se întâmpla în minutul 70 al jocului, la scorul de 1-4 pentru oaspeți, moment după care Alexandru Taloș a și fluierat pentru ultima dată, punând capăt disputei.

Arbitrul a considerat că-i este pusă în pericol integritatea corporală și a fluierat finalul meciului mai devreme cu 20 de minute. Taloș și-a motivat în raportul de după joc că a fost strâns de testicule de jucătorul Ioan Borciu.

Flacăra Halmășd, fosta campioană a județului Sălaj, trece prin momente grele în acest sezon. Echipa ocupă penultimul loc în clasament, 13, și are strânse doar 5 puncte în 16 meciuri desfășurate până acum.

Marius ANGHEL 21 Apr. 2015, 17:27 Special
Pe aceeași temă