Schuller, scos la licitație prin „mica publicitate” precum un obiect!

Mihai Andries 06 Feb. 2013, 16:56 Special

Telenovela transferului fundașului albaiulian Eduard Schuller continuă, plecarea sa de la Unirea Alba Iulia ar putea constitui un caz unicat in fotbalul românesc. Internaționalul în vârstă de 18 ani se va putea transfera pe bază de „oferte de preț” prin intermediul administratorului judiciar.

Schuller a fost scos la vânzare prin anunț de mică publicitate, în două ziare cu răspândire națională. Prin acesta se anunță că marți, 12 februarie, la ora 11.00, se va desfășura licitația pentru vânzarea „pe bază de oferte de preț (…) a jucătorului Schuller Eduard George, fundaș central. Orice club interesat în cumpărarea jucătorului trebuie să obțină acordul în scris al jucătorului, acord care trebuie să fie depus la sediul administratorului judiciar”.

Destinația jucătorului: Fortuna Brazi!

După parcurgerea pașilor juridici firești în asemenea operațiune, dar ciudați totuși pentru o echipă de fotbal, FC Unirea poate încasa o sumă cifrată la aproximativ 30.000 de euro plus TVA de la Fortuna Brazi în contul plecării lui Schuller, jucător dorit in aceasta iarnă de către prim-divizionarele Dinamo București și Astra Giurgiu. „M-am înțeles cu Fortuna, mai rămâne ca zilele viitoare să se finalizeze discuțiile între cluburi”, a declarat Schuller.

FC Unirea Alba Iulia a ajuns într-un moment critic, în pragul desființării, echipa ce anul aceasta aniversează un deceniu de la prima promovare în Divizia A nefiind sigură că va disputa returul, după ce și-a pierdut toți jucătorii și nu are surse de finanțare.

Articol scris de Lucian DANCIU

Mihai Andries 06 Feb. 2013, 16:56 Special
Pe aceeași temă