Roncea, fotbalistul hoț! Și-a furat colegii și a fost ridicat de polițiști

Marius ANGHEL 15 Jul. 2013, 14:15 Special
Roncea, fotbalistul hoț!** Și-a furat colegii și a fost ridicat de polițiști

Fostul mijlocaș al echipei de Liga a IV-a Hidro Râmnicu Vâlcea, Costin Roncea, a fost prins de polițiști cu două geamantane în care burdușise lucrurile foștilor săi colegi Harapu și Chebar.

Pus pe liber după „barajul” pierdut de Hidro, 1-3 cu Avrig, Roncea a venit zilele trecute la minihotelul clubului, în timp ce echipa susținea un test. „I-a spus paznicului că are să își mai ia niște lucruri și a intra. El avea încă cheia de la camera unde fusese cazat, iar acum stau alți doi jucători, Chebar și Harapu. A furat două geamantane cu haine, ceasuri și alte bunuri personale ale celor doi foști colegi. A fost descoperit însă ușor, pentru că era singurul care mai avea cheie de la respectiva cameră și prins seara de polițiști la autogară cu geamantanele” a povestit antrenorul Narcis Enăchescu.

Astfel, deși a pierdut „barajul”, Hidro Râmnicu Vâlcea și-a depus la Federație dosarul pentru a fi acceptată în Liga a III-a. „Se va da un răspuns abia pe 1 august, până atunci suntem nevoiți să așteptăm. Sper să jucăm în Liga a III-a, pentru că avem un dosar excelent, îndeplinim toate condițiile” a mai spus tehnicianul.

Articol scris de Adi Georgescu

Marius ANGHEL 15 Jul. 2013, 14:15 Special
Pe aceeași temă