Pe 4 august se dă concurs pentru observatorii de joc ai FRF

Mihai Andries 23 Jul. 2014, 09:24 Special
Pe 4 august se dă** concurs pentru observatorii de joc ai FRF

Noul sezon al ligilor inferioare va începe pe data de 30 august, atunci când eșaloanele doi și trei vor porni la drum. Până atunci însă vom avea parte de o ședință a Comitetului Executiv pe 12 august, care va decide în linii mari soarta noului sezon, dar și de un examen pentru desemnarea observatorilor de joc ai FRF pentru ediția de campionat 2014-2015.

Termenul de înscriere 31 iulie, examenul pe 4 august

Într-un comunicat, remis siteului Liga2.ro, au fost prezentate mai multe informații privind acest examen. Astfel, termenul până la care se pot trimite la FRF cererile de înscriere la examenul de observator de joc este 31 iulie. Cererile vor fi însoțite curriculum vitae, cazier judiciar și adeverință medicală.

Examenul va avea loc pe data de 4 august, la ora 11, la sediul FRF, în sala Nicolae Dobrin.

Foștii arbitri sunt ineligibili

La concurs se pot înscrie fie foști jucători cu minim 100 de jocuri în Liga 1 sau 200 de jocuri în Liga 2,  fie foști conducători de cluburi cu experiență de minim 5 ani în primul eșalon sau 10 în al doilea. În schimb, foștii arbitri nu sunt eligibili pentru a participa la examen. Există o limită de vârstă maximă, aceea de 70 de ani.

Materialele de studiu pentru examen sunt reprezentate de noul „Regulament de organizare a activității fotbalistice” și capitolul referitor la organizarea jocurilor din noul „Regulament disciplinar„. Din programa pentru examen mai fac parte Legea 4 și Legea 10, capitolele destinate organizării jocului și siguranței spectatorilor.

Mai multe informații vor fi anunțate în cursul zilei de azi pe siteul FRF

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

 

 

Mihai Andries 23 Jul. 2014, 09:24 Special
Pe aceeași temă