Liga a III-a cu intermediare doar în play-off și play-out!

Mihai Andries 18 Feb. 2014, 11:50 Special

Federația Română de fotbal a actualizat pe siteul oficial programul complet al meciurilor rămase de disputat în actuala ediție de campionat a Ligii a II-a și a III-a. Dacă despre eșalonul secund puteți afla detalii de pe siteul nostru, iată acum și ce noutăți au apărut la nivelul Ligii a III-a.

Astfel, pentru echipele de la acest nivel, sezonul se va relua pe 28 februarie, de la ora 14:00, iar cele șapte etape rămase se vor disputa în fiecare vineri, până pe 11 aprilie, nefiind exclus să mai avem câteva meciuri chiar și pe 12 aprilie.

Play-off și play-out din 18 aprilie

După sezonul regulat va exista o pauză de o săptămână, după care vor începe fazele superioare, cu play-off și play-out, în care se va intra doar cu punctele făcute împotriva echipelor cu care se va concura acolo. Programul va include și două intermediare, în rundele cu numărul 4 și 8.

Datele de disputare ale play-off-ului/play-out-ului sunt: 18 aprilie, 25 aprilie, 2 mai, 6 mai, 9 mai, 16 mai, 23 mai, 27 mai, 30 mai, 6 iunie

În ceea ce privește țintarul după care se va juca, iată cum arată acesta:

Ar mai fi de menționat că la finalul sezonului ar trebui să promoveze câștigătoarele celor șase play-off-uri. În schimb, în Liga a IV-a ar trebui să retrogradeze ultimele două clasate din fiecare play-out, dar și două cele mai slab clasate echipe dintr-un clasament al ocupantelor antepenultimului loc în play-out. Însă zvonurile privind o nouă schimbare a sistemului competițional pun sub semnul întrebării respectarea acestor reguli stabilite la începutul sezonului 2013-2014.

Articol scris de Mihai ANDRIEȘ

Mihai Andries 18 Feb. 2014, 11:50 Special
Pe aceeași temă