Delegatul unei echipe din România, lăsat să meargă pe jos 50 de km pentru că nu i-a dat o țigară șoferului

Marius ANGHEL 11 Nov. 2014, 18:18 Special
Delegatul unei echipe din România,** lăsat să meargă pe jos 50 de km pentru că nu i-a dat o țigară șoferului

Nu trece week-end în fotbalul mic de la județ fără să se producă vreun eveniment notabil. Dacă în cele mai multe cazuri se poate aminti despre clasicele bătăi, „intervenții” ale spectatorilor, în Liga a V-a din Dâmbovița este vorba de cu totul altceva!

Seria Nord din Onoare a programat duminică partida dintre Voința Buciumeni și Pomicola Raciu. Dacă pe teren nu au fost probleme deosebite, gazdele câștigând cu 2-1, altceva i-a șocat pe cei prezenți la meci. Delegatul echipei oaspete, Voicu Mihalache, a fost lăsat de cei de la Raciu la Buciumeni pentru motivul incredibil că nu i-a dat o țigară șoferului care îl adusese la stadion.

A plecat pe jos, deși avea de mers 50 de kilometri

„Mihalache s-a dus la cabina arbitrilor să ia licențele de joc. A semnat raportul și a plecat către mașina cu care venise. Înainte să se urce în ea, șoferul i-a cerut lui Voicu o țigară. Acesta i-a spus că nu are, dar nu a fost crezut. I-a transmis că dacă nu îi dă o țigară, nu îl ia în mașină. Cum acesta nu a avut țigări la el, șoferul a plecat și l-a lăsat acolo. Săracul, era om bătrân, suferea și cu inima. Era transpirat tot, nu poți să-l lași să vină pe jos de la Buciumeni. Nu se face așa ceva, dar așa sunt tinerii în ziua de azi”, a spus un jucător de la Pomicola Raciu, care a vrut să-și păstreze anonimatul.

Cum Voicu nu avea bani la el, a plecat pe jos din Buciumeni, deși distanța până la Raciu e de aproape 50 de kilometri. Pe drum, a fost preluat de brigada de arbitri, condusă de Adrian Dumitru, care a trebuit să se oprească la Pucioasa, pentru un meci de juniori, ajungând la Târgoviște în jurul orei 17.00.

„Am văzut că a rămas acolo, dar nu am avut ce să fac”

Ștefan Manea, liderul echipei din Raciu, a confirmat cele relatate, oferind și o explicație. „Este adevărat că Voicu a rămas la Buciumeni. Eu am avut opt inși în mașină și nu puteam să-l mai iau și pe el. Am văzut că a rămas acolo, dar nu am avut ce să fac. Trebuia să se întoarcă acasă, cu cine a venit cu mașina. Este vorba despre un jucător care a apărut la noi de două săptămâni. Dacă el nu l-a luat, nu sunt eu de vină. Voicu nu a rămas supărat pe mine, e supărat pe cel care l-a lăsat acolo”.

Voicu Mihalache nu a putut  fi contactat telefonic.

Articol scris de Costinel NEAGU (Jurnal de Dâmbovița)

Marius ANGHEL 11 Nov. 2014, 18:18 Special
Pe aceeași temă