Răsturnare de situație în cazul femeii arbitru lovită cu pumnul în față. Agresorul acuză victima: „A sărit să-mi dea cu pumnul. Pentru 50 de lei, arbitrii fac ce vor”

Marius ANGHEL 19 Apr. 2017, 16:27 Arbitri

Jucătorul acuzat că ar fi lovit cu pumnul în față o femeie arbitru, la un meci din Liga a 5-a, Seria Vest, Dâmbovița, se apără. George Berbece, jucătorul echipei Viitorul Șelaru, care ar fi agresat-o verbal și fizic pe Ioana Mihălăchioiu în meciul Viitorul Șelaru – Petrolul Răscăeți (scor 1-5), disputat pe 12 aprilie, spune că el ar fi fost cel lovit de femeia arbitru.

Incidentul a avut loc în minutul 23 al meciului de la Șelaru, iar după acea fază tensionată între arbitru și jucător, soldată cu cartonaș roșu, Ioana Mihălăchioiu a luat decizia de a continua jocul și abia după încheierea acestuia să meargă la spital pentru a primi îngrijiri medicale.

„Totul este o minciună. Dacă o loveam, nu avea cum să mai continue meciul. Tot arbitra a sărit să-mi dea cum pumnul în față, da’ așa se practică în ligile noastre, pentru 50 de lei, arbitrii fac ce vor”, a comentat Berbece pe pagina de facebook a site-ului Oficial Media.

Tot acolo, un coechipier al lui Berbece scrie un alt comentariu împotriva arbitrului. „Lovită cu bestialitate? Arbitra sau jucătorul? Asta este întrebare. Mai bine informați-vă, că arbitra a lovit jucătorul. Eram pe teren la momentul acela și o pot confirma mulți alții”, a scris Antonio Ionuț.

Varianta susținută de cei doi jucători a fost confirmată și de Marian Toader, un oficial al echipei din Șelaru: „Este un incident regretabil, pentru care ne cerem scuze, însă lucrurile stau puțin altfel, prima care a lovit fiind distinsa doamnă arbitru. Respectivul jucător avea drept de joc și juca pe legitimația lui și nu pe fals”.

George Berbece s-a ales după acest incident cu o suspendare de 12 etape și o amendă de 300 de lei, pe care însă a contestat-o.

Ioana Mihălăchioiu se apără de această dată, după ce în precedentul articol nu a dorit să comenteze incidentul, și îi recomandă lui Berbece să își scoată certificat medico-legal dacă a fost agresat de ea. „L-am lovit eu și mi s-a învinețit mie ochiul? E bună asta! Să scoată certificat medico-legal dacă l-am lovit. M-am smucit din mâinile lui, să nu mă lovească din nou”, a comentat femeia arbitru pentru Jurnal de Dâmbovița.

Marius ANGHEL 19 Apr. 2017, 16:27 Arbitri
Pe aceeași temă