Vlad Dragomir nu se grăbește. Cât timp mai are la dispoziție puștiul timișorean dorit la Arsenal să-și aleagă viitorul

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 25 Apr. 2015, 10:51 Seria 2
Vlad Dragomir nu se grăbește.** Cât timp mai are la dispoziție puștiul timișorean dorit la Arsenal să-și aleagă viitorul

Vlad Dragomir a împlinit vineri, 24 aprilie, 16 ani și e pus deja în fața lunei alegeri importante. Mijlocașul lui ACS Poli e dorit oficial de englezii de la Arsenal Londra iar în același timp Dan Alexa vrea să-l aibă la dispoziție pentru echipa mare a clubului timișorean, lider în Liga a II-a. Tânărul nu a luat încă o decizie, dar va trebui să o facă în perioada următoare.

Jucătorul a „dezertat” înainte de meciul retur cu FC Olt pentru o vizită la Londra. Drept urmare a fost exclus din lotul mare, dar i s-a propus în același timp un contract de profesionist la ACS Poli. „S-a întâlnit consiliul, până la 16 ani are timp să se gândească la contractul propus de club, până atunci va sta în afara lotului. Dacă semnează face parte imediat din lot”, spunea Alexa în urmă cu două săptămâni după ce pe adresa clubului a sosit și confirmarea interesului oficial al britanicilor.

Dragomir nu s-a decis însă până ieri asupra alegerii pe care o are de făcut. „Încă nu am luat o decizie… Am 60 de zile la dispoziție”, a spus juniorul. Termenul de două luni fiind și cel prevăzut în regulamentele în vigoare pentru ca echipa de care aparține să-i propună o înțelegere. Arsenal e dispusă să ofere 100 de mii de euro pentru dezlegarea lui Vlad, dar clubul de pe Bega nu e de acord doar cu plata grilei de formare, mai ales că 50% din sumă ar merge către societatea SC Politehnica aflată în insolvență. Conducerea timișorenilor e convinsă că englezii pot fi blamați în cazul în care îl înregimentează pe junior fără acceptul lor. Vlad Dragomir a fost utilizat în două partide ale actualului sezon de Liga a II-a.

Articol scris de Cornel BIHOLARI (Sport9)

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 25 Apr. 2015, 10:51 Seria 2
Pe aceeași temă