Vâlcea nu renunță la promovare. Samson: „Luptăm până la capăt, nu renunțăm niciodată”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 21 Oct. 2014, 17:18 Seria 2
Vâlcea nu renunță la promovare.** Samson:

Nigerianul din apărarea echipei CSM Râmnicu Vâlcea, Samson Nwabueze (26 ani) spune că alb-albaștrii nu renunță la lupta pentru Liga 1, în ciuda startului slab de sezon.

Sami dezvăluie care este secretul defensivei foarte bune a CSM-ului în acest sezon. Vâlcenii au primit doar patru goluri în nouă etape, fiind a doua echipă cu cea mai bună apărare după CS Mioveni (3 goluri primite). „Suntem bine așezați în apărare, cel mai important este să nu luăm gol, asta ne cere antrenorul, că de dat, o să dăm. Contează și faptul că jucăm de mult timp împreună, de trei ani suntem în această formulă, ne înțelegem foarte bine. Cred că putem face față în Liga 1” spune nigerianul.

„Victoria cu Caransebeș a schimbat totul, mai ales atmosfera”

Fundașul dreapta declară că el și colegii săi își doreau de mult timp o victorie, precum cea din jocul cu Caransebeș, scor 4-1. „De mult așteptam și noi o victorie, asta e cel mai bun lucru. Victoria cu Caransebeș a schimbat totul, mai ales atmosfera. Contează mult că a venit și Konyeha, a adus un plus la echipă, este important și transferul lui, cred că să dea multe goluri. Noi sperăm la promovare, luptăm până la capăt, nu renunțăm niciodată. Am făcut multe egaluri, dar nu a fost tensiune la echipă, lucrurile au fost bune. Am văzut și noi că lumea nu mai vine la stadion, așa se întâmplă când lucrurile nu merg bine, dar eu cred că fanii se vor întoarce, când vom avea rezultate bune”, a mai spus Samson.

Stabilit practic la Râmnicu Vâlcea, Samson are o relație de câțiva ani cu o frumoasă blondă, Larisa, iar cuplul își face planuri de viitor. „Eu și Larisa am discutat că peste doi ani vom face nunta. Cu siguranță, nunta va fi la Vâlcea, pentru că ea este de aici”.

Articol scris de Adi Georgescu
Foto: Dan Lixandru

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 21 Oct. 2014, 17:18 Seria 2
Pe aceeași temă