UTA își modernizează stadionul pentru Liga 2: „Nu dorim să ne facem de râs”. Ce lucrări se fac la „Motorul”

Marius ANGHEL 03 Jul. 2015, 18:12 Seria 2
UTA își modernizează stadionul pentru Liga 2:

În așteptarea noului stadion „Francisc Neuman”, UTA abordează campania ligii secunde 2015-2016 tot pe arena din Aradul Nou, care i-a fost casă de un an încoace. Stadionul din cartierul Aradul Nou urmează să fie adus la standardele cerute, Primăria Arad începe lucrările în scurt timp.

Confirmă Ovidiu Moșneag, care vine cu detalii pentru suporterii roș-albi. „Modernizăm stadionul și datorită reglementărilor impuse, dar și pentru că nu dorim să ne facem de râs. Va fi relocată tabela de pe „Francisc Neuman”, iar capacitatea va crește prin amenajarea unor tribune mobile. În plan sunt incluse și lucrări de pavaj, o zonă specială pentru suporterii oaspeților, căi de acces, căsuțe pentru vânzarea biletelor, dar și modernizări la vestiare”, a punctat consilierul local arădean.

În acest moment, capacitatea stadionului pe care a mai jucat în liga secundă și defuncta AC Universitatea numără aproape 1.200 de locuri. După suplimentare, în funcție de varianta aleasă, numărul total de locuri pe scaune ar putea să se ridice la 2.000.

Subiect delicat sezonul trecut, gazonul de pe „Motorul” urmează și el să se prezinte altfel. „Studiem procedura pentru ambele terenuri, mă refer și la cel de antrenament, săptămâna viitoare vom ști exact varianta pe care mergem”, a precizat Ovidiu Moșneag.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 03 Jul. 2015, 18:12 Seria 2
Pe aceeași temă