UTA ia în calcul o deplasare la Turnu Severin cu tot lotul

Marius ANGHEL 29 Mar. 2014, 01:21 Seria 2
UTA ia în calcul** o deplasare la Turnu Severin cu tot lotul

Deși conducătorii Universității Craiova au anunțat că vor retrage echipa din prezenta ediție a ligii secunde, Federația Română de Fotbal nu a ratificat încă nimic. Cel puțin pe adresa clubului UTA nu a venit o adresă oficială care să anunțe anularea partidei cu oltenii, așa că arădenii iau în calcul o deplasare la Turnu Severin. Dacă nici mâine nu vor fi înștiințați de federali că „Știința” nu se mai prezintă la partida din runda a 20-a, „alb-roșii” se vor urca în autocar poate chiar în formulă completă.

Noul tehnician, Stelian Gherman, le-a transmis utiștilor că el obișnuiește să-i ia în deplasări și pe jucătorii accidentați și suspendați, iar în acest caz ar fi destui care ar călător degeaba în orașul de pe Dunăre. La antrenamentul de vineri după-amiază, noul tehnician a pregătit doar 8 jucători, restul acuzând probleme medicale.

Bineînțeles, au apărut și primele nemulțumitri legate de modul de gândire a fostului „principal” al Unirii Alba Iulia, care, printre altele, a venit și cu pretenția ca jucătorii străini să învețe limba română, pe care să o și vorbească în cel mai scurt timp. Apoi, Maxi Laso a rămas uimit când a fost întrebat de Gherman dacă nu cumva joacă pe postul de fundaș, când argentinianul e deja binecunoscut în circuitul ligii secunde și oricum numai fizic de apărător nu are.

La Arad a ajuns și „secundul” Costică Olariu, însă acesta a urmărit doar de pe margine a doua parte a antrenamentului de astăzi. În schimb, Boșneag și Horvat nu au cine să-i pregătească și asta pentru că „oficialii” echipei nu au angajat încă un antrenor cu portarii.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 29 Mar. 2014, 01:21 Seria 2
Pe aceeași temă