UTA deplasează 19 jucători la Turnu Severin măcar pentru… un antrenament de 60-70 de minute

Marius ANGHEL 30 Mar. 2014, 00:02 Seria 2
UTA deplasează 19 jucători la Turnu Severin** măcar pentru... un antrenament de 60-70 de minute

Utiștii sunt puși într-o situație tragi-comică în acest weekend. Și așa dărâmați de plecarea lui Adrian Falub la Târgu Mureș, dar și de remiza internă cu Minerul Motru lăsată cu alți indisponibili, fotbaliștii „textiliști” sunt prinși la mijloc în toată tevatura cu retragerea neratificată de Federație a Universității Craiova. Comisia de Competiții a programat meciul, au fost delegați și arbitrii, așa că arădenii trebuie să se prezinte la meciul de la Turnu Severin pentru a nu pierde, la rândul lor, la „masa verde”.

Iar noul tehnician al „Bătrânei Doamne” pare să ia în serios această deplasare. „La un moment dat, mi-aș fi dorit să plecăm de sâmbătă, dar s-a considerat că nu are rost să ne grăbim. Suntem într-o postură delicată, știm că vom ajunge obosiți la Turnu Severin, dar, pe de altă parte, trebuie să găsim resurse, să jucăm și să câștigăm dacă formația gazdă va intra pe teren. Dar, dacă nu vom juca pe puncte, vom face un antrenament de 60-70 de minute. Ne vom încadra în minutele în care putem folosi arena din Turnu Severin. Tocmai de aceea, am ținut să deplasăm toți jucătorii apți”, a explicat Stelian Gherman.

Totuși, fostul antrenor al Unirii Alba Iulia îi va lăsa acasă pe fotbaliștii suspendați Neagu și Monac, plus fotbaliștii accidentați, Apostu și Mardare. În schimb, chiar dacă acuză și ei probleme medicale, Feussi, Ola și Popescu vor merge pe Dunăre și, eventual, se vor antrena separat de grup. „O să ducem 19 jucători la Turnu Severin, vrem să unim cât mai mult echipa în vederea întâlnirilor ce urmează. Mai avem un play-out în față, la capătul căruia trebuie să ne îndeplinim obiectivul”, a adăugat tehnicianul.

Acesta a semnat deja contractul de antrenor cu UTA, numai că deocamdată nu poate fi înregistrat ca „principal”. La Federație, figurează încă Adrian Falub și asta pentru că Adrian Marțian refuză să-i dea dezlegarea fostului tehnician plecat la ASA Târgu Mureș. Ajutorul lui Gherman, Costică Olariu va semna și el actele cel mai probabil luni, dar conducerea clubului mai trebuie să găsească și un antrenor cu portarii.

Sursa: Sport Arad

Marius ANGHEL 30 Mar. 2014, 00:02 Seria 2
Pe aceeași temă