Trică a refuzat, Napoli n-a fost contactat, iar Bon a condus antrenamentul la Leamna

Marius ANGHEL 28 Feb. 2014, 18:19 Seria 2
Trică a refuzat, Napoli n-a fost contactat,** iar Bon a condus antrenamentul la Leamna

Finanțatorul echipei FC Universitatea Craiova, Adrian Mititelu, nu a reușit să-l convingă pe Eugen Trică să preia banca tehnică a echipei, ginerele lui Ilie Balaci refuzând propunerea motivând că este în litigiu cu UTA Arad.

„Am vorbit aseară (joi – n.r.) cu domnul Mititelu și i-am mulțumit că s-a gândit la mine, însă eu sunt în litigiu cu UTA și nu pot să plec la o altă echipă. Din același motiv nu am mers nici la Farul Constanța. Știu în ce situație se află FC Universitatea Craiova, însă din punctul meu de vedere nu se refuză niciodată, indiferent de condiții. Momentan nu se pune problema să vin, dar în viitor, când se va putea, nu voi refuza”, a declarat Eugen Trică.

Apropiații fostului decar al Științei susțin ideea că acesta ar fi în „cărți” la Concordia Chiajna, varianta aceasta fiind agreată din două motive: primul ar fi că este lângă București, adică lângă casă, al doilea că este vorba de o echipă de Liga I cu condiții foarte bune de pregătire.

Napoli se duce la CSU – ASA

Antrenorul din acte al FC Universitatea Craiova, Nicolo Napoli, a afirmat astăzi că nu a mai fost contactat de Adrian Mititelu de la despărțirea de săptămâna trecută, punctând că mâine va fi prezent în tribunele stadionului „Ion Oblemenco” la derbiul Ligii a II-a, seria a 2-a: CS Universitatea Craiova – ASA Târgu Mureș. „Diseară vin în Craiova, iar mâine, probabil, voi vedea meciul CSU – ASA Târgu Mureș. De când a renunțat la mine nu am mai vorbit cu domnul Mititelu. Nu știu ce se va întâmpla. Nu am de ce să vorbesc cu domnul Mititelu, el m-a dat afară…”, a declarat Nicolo Napoli.

FCU refuză să joace cu FC Olt

După câteva zile de haos, la FC Universitatea Craiova au apărut și primele semne bune. Finanțatorul Adrian Mititelu a reușit să-i convingă pe fotbaliști să-și continue activitatea, aceștia intrând în cantonament aseară, și, conform programării, jocul de mâine, de la Slatina, cu FC Olt, trebuie să se dispute.

„Din partea FCU Craiova nu ne-a venit în scris nicio solicitare pentru amânarea primelor două meciuri din startul acestui an. Din câte știu eu, ei au trimis pe la începutul lui ianuarie o cerere de amânare a startului campionatului, la care li s-a răspuns negativ! Dar nu la începutul acestei săptămâni, așa cum au anunțat pe site-ul lor. În condițiile acestea, FCU Craiova trebuie să se prezinte la Slatina pentru meciul cu FC Olt”, a declarat ieri la prânz, pentru fanatik.ro, Adrian Rămureanu.

La rândul său, clubul a postat aseară un comunicat în care se precizează că tocmai s-a depus solicitarea de amânare a primelor două jocuri și că FRF trebuie s-o aprobe. „Am discutat cu cei din conducere și s-a hotărât să ne reluăm pregătirea, mâine (astăzi – n.r.) urmând să avem două antrenamente. De meci nu știu ce să spun, nouă ni s-a transmis că nu am juca sâmbătă, că s-ar reprograma. Mai multe nu comentez”, a spus Robert Săceanu.

S-au antrenat la Leamna

Reuniți aseară, jucătorii olteni au efectat în această dimineață un antrenament pe terenul din comuna doljeană Leamna. La ședința de pregătire, condusă de antrenorul Dragoș Bon, s-au aflat portarii Barabaș și Preda, precum și jucătorii de câmp Mititelu jr., Cruceru, Ciucă, Săceanu, Bușu, Bălan, Stoianof, Rioșanu, Mârzeanu, M. Roman, Jackie Nicolae, Ripoli, Bălașa, Sg. Popescu, Goge, Condrea și Remeș. Ultimii doi sunt nou-veniți în lotul grupării din Bănie. Este așteptat să sosească la FC Universitatea Craiova încă un jucător, Bogdan Mihăilă (ex-Astra Giurgiu). De asemenea, Vasile Gheorghe și Dumitru Hotoboc, care au evoluat în tur pentru FC „U”, se vor alătura lotului în cursul acestei zile.

Oprescu: „Noi am pregătit meciul”

Spre deosebire de Craiova, la Slatina nu plutește incertitudinea privind disputa de sâmbătă. Antrenorul echipei FC Olt, Dan Oprescu, nu mizează pe faptul că jucătorii de la FCU Craiova nu se vor prezenta pe „1 Mai” și și-a ținut fotbaliștii conectați la fotbal. „Noi am pregătit meciul așa cum era normal și așteptăm să jucăm partida cu FC Universitatea. Nu ne interesează ceea ce se întâmplă la ei, dacă se prezintă sau nu. Noi vrem să câștigăm și vom face tot posibilul să reușim. FC Universitatea Craiova are jucători buni, care pot face diferența, chiar dacă nu s-au pregătit la fel de intens ca noi. Victoria cu FCU va fi importantă pentru play-off dacă vom reuși să ne impunem, la fel ca și punctele din partidele următoare”, a precizat Dan Oprescu.

Sursa: Gazeta de Sud

Marius ANGHEL 28 Feb. 2014, 18:19 Seria 2
Pe aceeași temă