Strigătul de disperare al lui Mitic: „Nu am drept de muncă, e sclavie”! Sârbul nu mai poate intra în țară din cauza lui Mititelu

Marius ANGHEL 15 Feb. 2014, 14:54 Seria 2
Strigătul de disperare al lui Mitic:

Fundașul sârb a jucat la FC Universitatea Craiova timp de cinci luni, dar, dus cu vorba de către patronul Adrian Mititelu în privința salariilor, acesta a ajuns în situația să nu mai poată intra în România din cauza permisului de ședere care a expirat. Mitic a depus un memoriu în acest sens și așteaptă acum să devină jucător liber de contract pentru a putea semna cu o altă echipă.

„Din august, de cand am semnat cu FC U, am tot asteptat ca domnul Mititelu sa-mi faca permis de sedere. Am stat 3 luni si inca 30 de zile, dar a trebuit sa plec. Acum nu mai pot sa intru, pentru ca cei de la vama nu ma mai lasa, ca trebuie sa stau alte trei luni in Serbia, pentru ca nu am acel permis de sedere si pentru ca am stat mai mult de 3 luni in Romania. In tot acest timp nu pot sa ma antrenez cu nicio echipa pentru ca sunt sub contract cu FC U. Astept si tot astept, bani nu am mai vazut de 7 luni, dar sunt disperat, ca nici nu ma declara jucator liber de contract. Practic nu am drept de munca, iar asta e sclavie, ca altceva nu vad!

Nu pot sa bag memoriu atat timp cat clubul este in insolventa, dar am facut-o la nivel de permis de sedere. Degeaba am oferte daca sunt sub contract cu FC U.

Am crezut ca daca vine domnul Condescu se va mai schimba ceva, dar nu mai stiu nimic, decat de prin ziare ce mai citesc.

In vara, domnul Napoli mi-a zis ceva, domnul Mititelu mi-a zis altceva si am semnat, ca am avut incredere, iar acum nu mai pot decat sa astept sa devin liber si sa joc in alta parte. Am jucat doar pentru acei suporteri, care sunt fantastici”, a declarat Mitic, în emisiunea „Fluier final”, jucător ce a fost titular în toate meciurile din prima parte a sezonului și nu a fost schimbat deloc.

7 salarii are de primit Milan Mitic de la FC U Craiova

16 meciuri a jucat sarbul pentru FC U Craiova pentru care a reusit o pasa de gol, in victoria cu 1-0 de la Motru

Sursa: Sport Total FM

Marius ANGHEL 15 Feb. 2014, 14:54 Seria 2
Pe aceeași temă