Șeful clubului din Zăvoi, focusat pe play-off: „Apoi poate ne vom propune alt obiectiv”

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 08 Feb. 2016, 17:49 Seria 2
Șeful clubului din Zăvoi, focusat pe play-off:**

Șeful clubului din Zăvoi, Lucian Munteanu, nu a fost deranjat de cele două penalty-uri ratate de CSM Râmnicu Vâlcea în testul de la finalul săptămânii trecute cu Pandurii, scor 0-1, subliniind jocul bun al echipei pregătite de Alexandru Pelici.

„Penalty-urile nu sunt importante în jocurile amicale. Testul cu Pandurii a fost util pentru ambele formații, chiar dacă suntem în perioade diferite de pregătire, noi venim după două săptămâni de pregătire fizică. A fost un joc frumos, cu faze de poartă, cei doi antrenori pot trage concluzii pentru a doua parte a campionatului”, a spus Munteanu.

Managerul echipei CSM spune că prioritatea este intrarea în play-off, după care se va decide o strategie pentru ultimele zece jocuri ale sezonului. „Deocamdată nu ne gândim la o minune, ne concentrăm pentru a ne consolida poziția de play-off, dacă se poate și locul 1, ar fi foarte foarte bine. O luăm pas cu pas, întâi să ne asigurăm de participarea în play-off, apoi poate ne vom propune alt obiectiv. În vara anului trecut, am trecut la o nouă etapă din istoria echipei, de un an de zile construim, important este să consolidăm un nucleu de bază, apoi vom vedea ce va fi din vară” a mai spus Lucian Munteanu.

La finalul primei părți a sezonului, CSM Râmnicu Vâlcea a terminat pe locul 2 în Seria a II-a a Ligii 2, la egalitate de puncte, 35, cu liderul FCM Baia Mare.

Articol scris de Adi Georgescu

Adrian MUJEA, Marius ANGHEL 08 Feb. 2016, 17:49 Seria 2
Pe aceeași temă