S-a aprobat construirea unui nou stadion în Târgoviște! Vezi câte locuri va avea și cât va costa

03 May. 2012, 12:52 Seria 2
S-a aprobat construirea unui nou stadion în Târgoviște!** Vezi câte locuri va avea și cât va costa

Consilierii județeni au aprobat miercuri seară, cu unanimitate de voturi, proiectul de hotărâre privind asocierea CJ Dâmbovița cu Primăria și Consiliul Local Târgoviște pentru demararea obiectivului „Construire stadion la standarde internaționale, la Târgoviște”.

Este pentru prima dată când se vorbește în cadru oficial despre construcția noii arene dâmbovițene, autoritățile oferind cifre și estimând deja valoarea investiției, la aproximativ 6 milioane de euro.

„Stadionul va fi situat în spatele Unității Militare de la Gară. Va avea o capacitate de 10.000 de locuri, pistă de atletism, teren de antrenament și o clădire destinată birourilor și utilităților. Zona este foarte accesibilă, cu intrare atât din Șoseaua de Centură, cât și din Cartierul CFR. Sunt mulți factori angrenați în acest proiect, pentru care există deja o schiță. La construcția stadionului va contribui și Agenția Națională pentru Sport, vor fi și fonduri de la CJ Dâmbovița, și de la Primărie, și private”, a declarat Florin Popescu, președintele CJ Dâmbovița.

Articol scris de Ionuț MARIN

03 May. 2012, 12:52 Seria 2
Pe aceeași temă