Rufă a bătut palma cu Frunzăverde. „Își dorește promovarea. Dacă nu va fi anul ăsta, sezonul următor acesta va fi obiectivul”

Marius ANGHEL 31 Jan. 2015, 16:04 Seria 2
Rufă a bătut palma cu Frunzăverde.**

Mult așteptata întâlnire dintre șeful administrației județene, Sorin Frunzăverde, și patronul Metalului Reșița, Cătălin Rufă, s-a terminat cu un rezultat pe care îl așteptau toți fanii din Valea Domanului, dar și elevii lui Daniel Oprița, care au trecut mai rar pe la casierie în ultimele luni.

Președintele Sorin Frunzăverde și Cătălin Rufă au rezolvat în mare măsură termenii implicării Consiliului Județean în susținerea financiară a rosso-nerilor. Consilierul județean Daniel Surdu, cel mai probabil viitorul reprezentant al administrației județene în Valea Domanului, și președintele AJF Caraș-Severin, Viorel Lolea, au dat și ei o importantă mână de ajutor pentru reușita acestui parteneriat. Mai urmează să fie întocmite și semnate actele care vor oficializa, practic, implicarea Consiliului Județean la Metalul.

,,Lucrurile sunt în regulă. Domnul președinte a fost foarte clar, vine alături de noi, ne sprijină financiar. Își dorește promovarea. Dacă nu va fi anul ăsta, sezonul următor acesta va fi obiectivul. E vorba despre un sprijin substanțial, care ne va ajuta și ne va face mai puternici. Pe lângă aportul financiar, cred că foarte important este girul pe care dumnealui îl dă acestui proiect. L-am rugat să nominalizeze o persoană care să intre în Consiliul de Administrație pentru a fi transparență maximă, să știe și Consiliul Județean cum se cheltuie banii la club”, a declarat Cătălin Rufă.

Patronul Metalului spune că prima tranșă de bani ar urma să ajungă în Valea Domanului la începutul lunii martie. Legat de partea financiară, Rufă a mai precizat că va alimenta conturile fotbaliștilor lui Daniel Oprița în cursul săptămânii viitoare. ,,Lucrurile sunt pe drumul cel bun. Încercăm să vedem dacă putem pleca într-un cantonament, ne vom achita și față de băieți, cu siguranță, săptămâna viitoare. Eu am făcut și o cerere de suplimentare a bugetului către Consiliul Local Reșița, lucrurile vor sta mult mai bine”, a mai spus Rufă.

Sursa: Express de Banat

Marius ANGHEL 31 Jan. 2015, 16:04 Seria 2
Pe aceeași temă