Robu a dezvăluit planul de recuperare a palmaresului de la societatea lui Marian Iancu: „Să jucăm în culorile noastre dragi”

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 21 Oct. 2014, 15:56 Seria 2
Robu a dezvăluit planul de recuperare a palmaresului de la societatea lui Marian Iancu:**

Primarul Timișoarei a făcut luni noi referiri la palmaresul istoric al Politehnicii Timișoara. Nicolae Robu a recunoscut la un post local de televiziune că înțelegerea actuală cu societatea veche nu conferă lui ACS Poli drepturi depline asupra numelui și culorilor. Planul edilului e să întrerupă pe cale juridică actualul contract semnat cu falimentara Poli și să se îndrepte împotriva acesteia pe motiv că clubul care a fost patronat de Marian Iancu nu activează de mai bine de doi ani în nicio competiție.

Nicolae Robu a mai subliniat o dată că ACS Poli are palmaresul, dar a recunoscut apoi că drepturile de folosință au rămas la SC Politehnica Timișoara SA. „Palmaresul e deja în proprietate. Dar a fost adus cu o agățare de sarcină de societatea lui Marian Iancu. Există un contract de asociere în participațiune până în 2032 dacă nu mă înșel. Care îi dă drepturi exclusive. Am cerut juriștilor să pregătească rezilierea contractuluiu în situație de forță majoră. Deoarece societatea lui Marian Iancu nu face fotbal de câțiva ani. Lucrurile sunt în derulare. Sper ca în curând să avem și dreptul de folosire al palmaresului și culorilor. Să jucăm în culorile noastre dragi. Și să fim astfel cunoscuți ca și continuatori. Pot să spun doar ce sper eu. Nu putem acum să ne supunem la sancțiuni. Sunt convins că se va rezolva…”, a declarat Nicolae Robu la Tele Nova. Primarul Timișoarei e de părere că situația în care se află Marian Iancu nu poate înfluența cu nimic cazul.

După cum se știe la Adunarea Generală a FRF clubul FC Politehnica a fost inițial dezafiliat, după care secretarul general Gheorghe Chivorchian a intervenit și a cerut un nou vot pe motiv că federația ar avea de suferit din cauza unor acțiuni împotriva clubului alb-violet.

Sursa: Sport9.ro

Cornel Biholari, Marius ANGHEL 21 Oct. 2014, 15:56 Seria 2
Pe aceeași temă