Ziua răspunsurilor în Zăvoi. Discuțiile cu jucătorii s-au încheiat, aceștia urmând a spune dacă vor continua sau nu la CSM

Ziua răspunsurilor în Zăvoi.** Discuțiile cu jucătorii s-au încheiat, aceștia urmând a spune dacă vor continua sau nu la CSM

Conducătorii clubului CSM Râmnicu Vâlcea au început, la finalul săptămânii trecute, discuțiile cu jucătorii aflați sub contract, dar și cei la final de acord.

Fotbaliștilor aflați sub contract li s-a propus reducerea salariilor, iar cu majoritatea celor la final de acord s-a discutat prelungirea. Tuturor jucătorilor cu care s-a discutat până acum li s-a dat termen de gândire până luni seară, când era așteptat un răspuns final. În paralel, se poartă discuții cu jucători noi, printre care și câțiva juniori Under 19.

Pe lista fotbaliștilor aflați la final de contract se regăsesc Samson, Vlad Munteanu, Bogdan Geantă, Melcea, Adrian Neagoe, Marius Staicu, Firțulescu și portarii Daniel Popescu și Andrei Popescu. Deja au părăsit echipa patru jucători: Himcinschi (Dinamo), Codin, Eremia și Konyeha. Revine sub contract cu clubul fundașul Rareș Cucui, căruia i-a expirat împrumutul la CS Mioveni.

Reconfirmat în funcție, antrenorul Alexandru Pelici a intrat în silenzio stampa față de presă de când echipa a luat vacanță, deși CSM este finanțată și din bani publici, iar puțini suporteri rămași nu au motive de entuziasm după un sezon foarte slab și vor explicații. Proaspăt posesor al licenței Pro, tehnicianul a propus conducerii câțiva jucători cu care a mai lucrat, marjând, în special, pe caracterul acestora.

CSM Râmnicu Vâlcea se va reuni pe 14 iulie la Vâlcea și va efectua pregătirea specifică de vară la baza sportivă din Zăvoi.

Articol scris de Adi Georgescu
 

Pe aceeași temă