Utiștii au primit informații că noul sezon al Ligii 2 nu începe pe 30 iulie. Arădenii și-au amânat reunirea

Marius ANGHEL 20 Jun. 2016, 12:31 Pregătiri, amicale
Utiștii au primit informații că noul sezon al Ligii 2 nu începe pe 30 iulie.** Arădenii și-au amânat reunirea

Programată inițial pe 23 iunie, reunirea echipei UTA Bătrâna Doamnă a fost amânată cu patru zile, pe 27 iunie. Arădenii sunt convinși că noul sezon al Ligii 2 nu va începe pe 30 iulie, deoarece nu toate cele 22 de echipe ce ar trebui să ia startul în noul campionat se vor înscrie, astfel că debutul va fi amânat.

Echipa lui Roland Nagy se va pregăti pe plan local până pe 9 iulie, o zi mai târziu urmând a pleca într-un cantonament în Austria, la Mallnitz, acolo de unde se vor întoarce pe 22 iulie.

„Ținând cont de semnalele concrete primite de clubul nostru, conform cărora sezonul 2016-2017 al ligii secunde nu va începe în jurul datei de 30 iulie, data reunirii echipei UTA devine 27 iunie.

Le acordăm jucătorilor noștri câteva zile de vacanță în plus după un sezon solicitant, care i-a ținut în priză încă două săptămâni față de celelalte formații. În același timp, ținem cont și de numărul mare de juniori aflați în circuitul primei echipe, care se pregătesc pentru Supercupa Elita Under 19, din 25 iunie.

Pregătirea UTA-ei se va desfășura pe plan local până pe 9 iulie, când e programat meciul amical DVSC Debrecen, gruparea maghiară care se pregătește pentru sezonul din Europa League.

O zi mai târziu, pe 10 iulie, UTA merge în cantonament la Mallnitz (Austria), iar pe 22 iulie se întoarce acasă. Calendarul jocurilor de verificare include cel puțin șase întâlniri, cu informații complete vom reveni în scurt timp”, scriu arădenii pe site-ul clubului.
 

Marius ANGHEL 20 Jun. 2016, 12:31 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă