Unirea Tărlungeni a câștigat amicalul cu Național Sebiș la încheierea cantonamentului de la Tușnad

Marius ANGHEL 05 Feb. 2016, 16:21 Pregătiri, amicale
Unirea Tărlungeni a câștigat amicalul cu Național Sebiș la încheierea cantonamentului de la Tușnad

Unirea Tărlungeni a încheiat, vineri, cantonamentul de la Tușnad cu un meci amical cu Național Sebiș, echipă de Liga a 3-a, antrenată de Rică Neaga. La capătul unui joc disputat, elevii lui Dan Bona s-au impus cu scorul de 2-0 (2-0). Golurile victoriei brașovenilor au fost marcate de Alin Damian, care a transformat un penalti în minutul 17, și Sorin Marin în minutul 37.

„Sunt mulțumit de modul în care jucătorii s-au pregătit în acest cantonament, dar și de acest amical cu Național Sebiș în care am făcut o primă repriză foarte bună. Vom continua pregătirile la baza proprie și vom mai juca câteva meciuri amicale. Ne așteaptă un sezon dificil în care avem ca obiectiv salvarea de la retrogradare și cred cu tărie că îl putem îndeplini”, a declarat Dan Bona pentru Monitorul Expres.

După amicalul cu Național Sebiș, jucătorii Unirii au primit două zile libere. Următorul meci îl au programat miercuri, la Cheile Gradistei, cu CS Ștefănești.

De partea cealaltă, echipa lui Adrian Neaga a pus și ea, astăzi, capăt cantonamentului pe care l-a efectuat la Băile Tușnad.

Unirea Tărlungeni: Perianu – Vlăsceanu, Forika, I. Șerban, Bucur – Monea, Burlacu, Minciună, S. Marin – Petra, A. Damian. Au mai jucat: Mihok, Burlui – Potecu, Vasiloi, Păduraru și Petrean. Mîndru, Popescu și Podeslinîi sunt accidentați și nu au putut evolua.

Național Sebiș: Bujor – Bogdanovici, Țoca, Stupu, Cherecheș – Mihuța, Zurbagiu, Avramescu, Susan – Velici, Negoescu. Au mai jucat: Petrovici, Neacșu, Radu, Rus și Dăruială.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)

Marius ANGHEL 05 Feb. 2016, 16:21 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă