Țălnar e disperat: „Situația nu e grea, ci foarte grea”. Noul antrenorul al FC Brașov a amânat primul antrenament și cere rezolvarea rapidă a problemelor

Marius ANGHEL 26 Jul. 2016, 14:18 Pregătiri, amicale

Instalat luni în funcția de antrenor la FC Brașov, Cornel Țălnar a fost prezent în această dimineață la stadion însă nu a condus antrenamentul. Tehnicianul le-a cerut șefilor clubului să rezolve rapid probemele legate de echipament, mingi, apă caldă, staff medical, iar primul antrenament în noua formulă a fost amânat pentru joi, când la Brașov sunt așteptați mai mulți jucători.

„Situația nu e grea, ci foarte grea. Chiar nu am crezut că pot găsi atâtea probleme, nu e gaz, nu avem echipament, mingi… Sper ca până joi, când avem programat primul antrenament, șefii clubului, Vasile Dochița și Paul Enache, să facă tot ce este omenește posibil și să avem parte de condiții minime de pregătire. Nu vreau să fac promisiuni și lumea să creadă că eu pot face minuni peste noapte, avem nevoie de cel puțin de o lună de zile să găsim soluții. Eu sper ca joi să am cel puțin 12-14 jucători la dispoziție cu care să începem campionatul, apoi până pe 31 august când se va încheia perioada de transferuri să putem completa lotul”, a spus, citat de Monitorul Expres, „Țânțarul”, care a discutat cu principalii săi colaboratori, Mihai Stere și Andrei Șanta, dar și cu directorul general Vasile Dochița.

Prezent la stadion, Vasile Dochița a spus că până joi va încerca să rezolve o parte din problemele cu care se confruntă echipa. „Suntem presați de timp, dar avem obligația ca până joi să asigurăm condițile mine de pregătire, cele legate de echipament, mingi… Până joi sper să avem un nucleu de jucători. Deocamdată nu putem vorbi de promovare atâta timp cât nu avem lotul format. Am încredere în Cornel Țălnar și sper că se va face o echipă bună cu care să nu ne fie rușine. Administratorul judiciar Marian Brescan ne-a promis că până în iarnă nu vor fi probleme financiare. Am discutat și cu Simon Maurer, care a spus că dacă echipa va juca în Liga 2 va aduce o contribuție poate mai mare decât cea din sezonul trecut. Așteptăm să rezolvăm și problema medicului. Îl așteptăm pe Gheorghe Popa, să vedem dacă va accepta să rămână la echipă, dacă nu va veni domnul Bălescu”, a declarat Dochița.

Articol scris de Adi MARICA (Monitorul Expres)
Foto: myTEX.ro

Marius ANGHEL 26 Jul. 2016, 14:18 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă