Puștii lui Neaga, victorioși în amicalul cu Unirea Tărlungeni

Marius ANGHEL 04 Aug. 2015, 11:18 Pregătiri, amicale

Fotbaliștii de la SCM Pitești au disputat sâmbătă, în deplasare, cel de-al doilea meci de verificare din această perioadă de pregătire. E­chipa antrenată de Adrian Neaga a reușit să se impună cu 2-1 în fața Unirii Tărlungeni, formație de Liga a doua. Golurile alb-violeților au fost marcate de Voinescu în prima repriză și Robert Nea­goe în cel de-al doilea mitan. Unicul gol al gazdelor a fost marcat în partea secundă a meciului de Liviu Nicolae.

Neaga a deplasat la Tărlungeni un lot în care s-au regăsit mulți tineri și a început partida cu patru jucători sub 19 de ani. Aceștia au confirmat așteptările tehnicianului și au fă­cut un joc destul de bun. După un început echilibrat de meci, ardelenii și-au creat primele ocazii de a marca, însă imprecizia la finalizare și intervențiile portarului Alexandru Iordan au făcut ca tabela să rămână nemodificată. Cu un minut înainte de finalul primei părți, piteștenii au reușit să deschidă scorul prin Adelin Voinescu, fotbalist în vârstă de doar 17 ani, care a reluat în plasă o centrare de pe stânga a lui Burghel.

Imediat după pauză, argeșenii au reușit să-și majoreze diferența pe tabelă. Andrei Neagoe a transformat perfect o lovitură liberă de la 20 de metri, iar portarul gazdelor nu a avut nicio reacție și a fost nevoit să scoată balonul din plasă pentru a doua oa­ră. Unirea Tărlungeni a redus din handicap cu 10 minute înainte de final, după o nesincronizare a defensivei argeșene. Liviu Nicolae a înscris cu un șut din interiorul careului și a stabilit scorul final.

Concluzia care poate fi trasă după acest amical este că SCM Pitești arată destul de bine, chiar dacă Rică Neaga a trimis în teren mai mulți juniori care nu au împlinit nici 19 ani.

Unirea Tărlungeni, I repriză: Dănălache – Vlăsceanu, Șerban, Istrofor, Poenaru – Vasiloi, Cioinac, Minciună, Petra – Păduraru, Chirciu.
Unirea Tărlungeni, a II-a repriză: Muțiu – Vlăsceanu (Ionică 65), Forika, Istrofor (Iordache 65), Burlacu – Păduraru (Podlesnii 65), Dîlbea, Pastor, Petra – L. Nicolae, Chirciu (Paraschiv 65). Antrenor: Dan Bona

SCM Pitești: Iordan – Voicu, Ștefănescu, Săndulescu, Trușescu – Delcea, Bărîcă, Burghel, Neagoe – Alexe, Voinescu. Pe parcurs au mai intrat Udeanu, Popescu, Nedelcu, Lupu, Cătălin Barbu, Preda și Ion. Antrenor: Adrian Neaga.

Doi ruși, la SCM Pitești

Fotbaliștii de la SCM Pitești își continuă perioada de pregătire pe plan local. Antrenorul Adrian Neaga încearcă să completeze lotul cu jucători valoroși, având în vedere că obiectivul asumat este promovarea în Liga a doua. În aceste zile, tehnicianul alb-violeților testează doi fotbaliști ruși, care aparțin de clubul Terek Groznîi. Unul are 19 ani, iar celălalt 21 de ani, însă ambii sunt mijlocași. Neaga îi va ține în pregătire cu echipa câteva zile, pentru a vedea dacă merită sau nu să rămână la Pitești.

Meciul, văzut de antrenori:

Neaga: „Sunt mulțumit de copiii pe care îi avem”

Rică Neaga, antrenor SCM Pitești: „În acest amical am vrut să văd la lucru jucătorii tineri pe care îi avem în lot. M-a interesat să văd cum se descurcă în registrul tactic gândit de mine. Copiii s-au descurcat destul de bine și sunt mulțumit de ei. Mă bucur foarte mult că au înțeles ce vreau de la ei. Nu mă interesează rezultatele din amicaluri. Eu vreau ca la startul campionatului să avem o echipă competitivă, cu care să promovăm în Liga a doua. În această săptămână mai aștept și alți jucători cu experiență. În scurt timp vreau să definitivez lotul cu care vom începe sezonul”.

Bona: „Avem timp să corectăm greșelile pe care le-am făcut”

Daniel Bona, antrenor Unirea Tărlungeni: „A fost un meci de pregătire în care am folosit toți jucătorii pe care îi avem în lot. Am vrut să văd potențialul fiecăruia, pentru a mă edifica asupra echipei de bază. Nu este nicio problemă că am pierdut, pentru că avem timp să corectăm greșelile pe care le-am făcut astăzi. SCM Pitești a arătat că este o echipă bună. Mi-au plăcut foarte mult tinerii pe care îi are în echipă și vreau ca anul viitor să promoveze și să joace în Liga a doua alături de noi. Obiectivul nostru în noul sezon constă în calificarea în play-off și un loc cât mai bun la finalul competiției”.

Sursa: Curierul zilei

Marius ANGHEL 04 Aug. 2015, 11:18 Pregătiri, amicale
Pe aceeași temă